Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Meisje met bierglas op hoofd geslagen

Toegevoegd: 08-09-2013, 13.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de nacht van zaterdag op zondag is een 23 -jarige Vlissingse aangehouden voor mishandeling van een meisje in een café aan de Nieuwendijk in Vlissingen. Het slachtoffer moest zich laten behandelen bij de huisartsenpost. 


Agenten werden omstreeks 03.00 uur op de Nieuwendijk aangesproken door een 19-jarig meisje. Zij had een bebloed gezicht en vertelde dat zij zojuist in het toilet van een café met een bierglas op haar hoofd was geslagen door een voor haar onbekende vrouw. Volgens het slachtoffer zou de vrouw nog in het café aanwezig zijn.

Als de agenten gaan kijken is de verdachte inmiddels door de portier het café uitgezet en weggelopen. Zij wordt op dat moment ook niet meer in de omgeving aangetroffen. 

Ongeveer een uur later wordt de verdachte weer in hetzelfde café gezien. De portier houdt haar staande en draagt haar over aan de politie. De vrouw wordt direct aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau in Vlissingen. Zij legt daar een bekennende verklaring af.

Volgens haar is zij onder invloed van veel drank het meisje te lijf gegaan. Er zou geen aanleiding aan vooraf gegaan zijn om dit te doen. Na haar verklaring is de vrouw in bewaring gesteld en overgebracht naar Torentijd in Middelburg. Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad (8-9-2013 om 20:44)
He K.. daar was je weer, met je gezellig commentaar altijd... Was je er nou maar eens zelf bij, voordat je sowieso 'n reactie geeft!!!
K (8-9-2013 om 15:26)
Vrouwen maken meer kapot dan drank goed kan maken. als je weet van jezelf dat je aggresief wordt van drank, waarom drinken dat soort mensen dan? gewoon omdat ze het leuk of stoer vinden om te vechten. helaas verzieken ze de gezelligheid voor anderen
Brian (8-9-2013 om 15:22)
Altijd het zelfde aan de Nieuwendijk ! tijd dat ze die kindercafe's gaan sluiten
Cookie-instellingen beheren