Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 34 km

Diverse invallen in Arnemuiden

Toegevoegd: 04-10-2013, 02.07 uur
Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN - In Arnemuiden hebben speciale eenheden van de politie donderdagavond op diverse locaties invallen gedaan onder leiding van het Landelijk Parket.

Tientallen agenten in kogelwerende vesten, de FIOD, douane en andere diensten hebben invallen en onderzoek gedaan. In de Ooststraat is onderzoek gedaan in een garagebox. In de Akkerlaan en de Steendiep is onderzoek verricht in een woning. Bij beide woningen werd een auto weggesleept door een bergingsbedrijf. Bij de woning in de Steendiep werd ook nog een motor meegenomen.


Omdat het onderzoek op dit moment nog in volle gang is kan op dit moment nog geen informatie worden vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (4-10-2013 om 13:37)
Wat een irritante reacties van sommige mensen!
Anoniem123 (4-10-2013 om 13:29)
Ga echte boeven vangen , WAARDELOOS DIT!
Paul van Dishoek (4-10-2013 om 12:51)
Wat een overdreven gedoe voor een paar visjes. Moest dat nu echt midden in de nacht,extra overuren schrijven zeker. Ga maar eens echte boeven vangen.
Rien (4-10-2013 om 12:17)
Tsja die vissers willen altijd boven een ander uitsteken, met hun bootjes in hun oren dus dan krijg je dit soort acties.
Sjaak (4-10-2013 om 11:43)
Beetje onnodig om een auto en motor in beslag te nemen. alsof het aantoonbaar is waar dat eventuele zwarte geld aan uitgegeven is. zo wie zo ben ik voorstander om zo veel mogelijk zwart geld te verdienen, zolang de regering ons belasting geld zo verkwanselt!
Zee-egel (4-10-2013 om 11:33)
Gevolg visserschepen onder buitenlandse vlag en vis aanlanden in buitenland. Dag werkgelegnheid!
Cookie-instellingen beheren