Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Vrouw uit auto geknipt na ongeluk

Toegevoegd: 10-10-2013, 16.53 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De brandweer heeft donderdagmiddag een auto opengeknipt nadat op het Nansenplein in Goes een verkeersongeval was gebeurd.


Het ongeluk gebeurde rond 15.25 uur op de rotonde van de kruising Nansenbaan – Anthony Fokkerstraat. Een 31-jarige automobilist uit Wolphaartsdijk reed achterop de auto van een 55-jarige vrouw uit 's-Heer Arendskerke. De man bleef ongedeerd maar de bestuurster van de andere auto raakte gewond.

Het slachtoffer werd door de brandweer van Goes uit haar voertuig geknipt. Onder meer het dak werd van de auto gehaald om de vrouw veilig op een brancard te kunnen krijgen. De gewonde is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De botsing zorgde ervoor dat verkeer vanaf de A58 vanaf de rotonde niet meer richting Kloetinge kon rijden. De politie zorgde voor een omleiding. Desondanks waren er flink wat opstoppingen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (10-10-2013 om 20:53)
Ze doen zo hun best om je geen nekletsel op te laten lopen, en als je dat dan toch hebt bv whiplash, dan zegt de arts dat je je niet aan moet stellen. Nou dan kun je die auto ook wel in elkaar laten zitten. Veel beterschap overigens gewenst voor de bestuurder van de corsa.
K (10-10-2013 om 17:08)
Hoe toevallig 2 opel corsa's? schade lijkt mee te vallen, vreemd dat er toch iemand uitgeknipt moest worden, dat is nu de eerste corsa cabrio, maar helaas wel totall loss
Cookie-instellingen beheren