Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

Oplichter actief in Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 16-10-2013, 15.59 uur
Door: Rolf de Feijter

KOEWACHT - De politie waarschuwt voor een man die met een zielig verhaal probeert geld van mensen los te krijgen.


Zo benadert hij mensen op straat of aan de deur met het verhaal dat hij een gebroken arm heeft en zonder benzine staat en geld nodig heeft. Hij belooft de mensen het geld terug te betalen. Het gaat om een man met een normaal postuur van tussen 40 en 45 jaar en 1.80 meter lang. Hij heeft donker haar en een stoppelbaardje.

Op 7 oktober werd een inwoner uit Koewacht door de man benaderd. De vrouw gaf hem, na het aanhoren van het verhaal, vijftig euro.

De politie adviseert mensen niet op deze verhalen in te gaan en geen geld te geven. Bent u benadeelde geworden, doe dan aangifte bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sukkel (17-10-2013 om 11:51)
Helaas ben ik er ook ingetrapt. Belde aan en vertelde het zielige verhaal over zijn gebroken arm. De 20 euro die ik kwijt ben beschouw ik maar als leergeld. Hij had een flinke bult op zijn arm t.h.v. zijn elleboog en op een arm een tatouage van 4 of 5 sterretjes.
Johan (17-10-2013 om 11:44)
Deze persoon (B.M)? heb ik ook al meegemaakt in terneuzen geld vragen voor benzine voor naar goes naar zijn vader die in het ziekenhuis ligt.hij vezint van alles en we trappen er weer in... dit voorval was enkele jaren geleden. ben ervoor in middelburg gewweest en zelfs daar zielig doen.
Mevr. de Keijzer (17-10-2013 om 10:44)
Deze man loopt ook regelmatig bij de neckermann en omstreken en is dan aan het liften. Gisterenavond liep hij ter hoogte van de oude manege heikant met een zwarte trainingsbroek en een donkerblauwe jas. Ik snap niet waarom dit mag en kan. Politie doe er wat aan!
F (17-10-2013 om 00:08)
Als ie dat verhaaltje hier komt ophangen zou dat van die gebroken arm best eens waar kunnen zijn daarna...;-) mvg,f
Jos (16-10-2013 om 21:46)
Toch weer niet diezelfde oplichter die al vaker met deze smoesjes even wat geld kwam "lenen"? Profiel komt overeen. Voor de politie van Hulst en veel Hulstenaren geen onbekende...
Anoniempje (16-10-2013 om 21:05)
Weten toch wie dit is? .. waarom pakken ze hem niet op .. ..? heel facebook en internet spreekt er over en dan kan je toch maatregelen nemen tegen zo iemand?
Cookie-instellingen beheren