Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Oplichter actief in Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 16-10-2013, 15.59 uur
Door: Rolf de Feijter

KOEWACHT - De politie waarschuwt voor een man die met een zielig verhaal probeert geld van mensen los te krijgen.


Zo benadert hij mensen op straat of aan de deur met het verhaal dat hij een gebroken arm heeft en zonder benzine staat en geld nodig heeft. Hij belooft de mensen het geld terug te betalen. Het gaat om een man met een normaal postuur van tussen 40 en 45 jaar en 1.80 meter lang. Hij heeft donker haar en een stoppelbaardje.

Op 7 oktober werd een inwoner uit Koewacht door de man benaderd. De vrouw gaf hem, na het aanhoren van het verhaal, vijftig euro.

De politie adviseert mensen niet op deze verhalen in te gaan en geen geld te geven. Bent u benadeelde geworden, doe dan aangifte bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pim (16-10-2013 om 17:36)
Dit verhaal blijkt eerder al in Axel gespeeld te hebben
Anoniem (16-10-2013 om 17:07)
Deze persoon is allanger bezig via facebook ook al bericht gelezen
F (16-10-2013 om 16:55)
Heb deze man een lift gegeven van heikant naar axel, kanaalkade ,flatjes , Arm zag er lelijk uit , uit de kom leek me (?) vroeg inderdaad om geld, heb hem niets gegeven. Later hoorde ik dat hij dit meer doet , woont waarschijnlijk in heikant
Cookie-instellingen beheren