Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Café-eigenaar mishandeld in Hulst

Toegevoegd: 20-10-2013, 19.59 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - De politie heeft zondagochtend vroeg een 22-jarige man uit Clinge aangehouden nadat hij de eigenaar van een café in de Lange Nieuwstraat in Hulst had mishandeld. De café-eigenaar raakte ernstig gewond aan zijn hoofd.

De verdachte is op een onbewaakt moment zelf achter de bar gaan staan om voor zichzelf bier te tappen. Toen hij op zijn gedrag aangesproken werd, kwam het tot een handgemeen tussen de verdachte en de café-eigenaar waarbij laatstgenoemde een metalen plantenbak tegen zijn hoofd kreeg. Hij is naar de huisartsenpost gebracht om zijn wond te laten hechten.


De Clingenaar is voor verhoor meegenomen naar het bureau en in verzekering gesteld. Hem wordt zware mishandeling ten laste gelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hahaha (22-10-2013 om 17:19)
@doyouknow? zullen wij eens lekker een kopje thee gaan drinken? dan zou ik graag van u horen wat er mis is met het gezellig drinken van een biertje. en tja.. sommige mensen kunnen er inderdaad niet tegen.
Sjors (22-10-2013 om 08:26)
Zo doyouknow dus jij bent er zeker een die de verleiding naar drank niet kan weerstaan en dan de schuld van je probleem maar bij een ander schuift.
Stef (21-10-2013 om 22:54)
@ Do you know?.. Je slaat de plank volledig mis. Ik ga er verder niet op in je zult het toch niet begrijpen..
Do you know ? (21-10-2013 om 19:30)
Wie bier zaait, zal agressieve dronkaards moeten weerstaan. geen medelijden met deze HARDdrug dealer die nu eens zijn eigen overlast van zijn eigen klanten zelf aan de lijven kan ondervinden. want normaal worden die toch op straat geknikkerd voor de buren en onschuldige voorbijgangers ?
Marleen (21-10-2013 om 13:02)
Ik hoop dat die cafe baas vlug genezen is en die gast geen goed woord voor over lang opsluiten en drank is geen excuus om iets te doen lang straffen en schade vergoeding laten betalen dan voel die het beste
K (21-10-2013 om 12:02)
Alcohol maakt meer kapot dan je lief is. wat een idiote klant, eerst is hij zelf in overtreding omdat hij achter de toog staat dan wordt hij er op aangesproken en timmert hij een cafe baas in elkaar, wat ik me afvraag, waren er geen andere klanten in de zaak om hem even te mishandelen?
Cookie-instellingen beheren