Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Man vast voor misbruik meisje

Toegevoegd: 31-10-2013, 12.42 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - Een 47-jarige man uit Vlissingen is woensdag aangehouden wegens seksueel misbruik van een meisje uit de gemeente Tholen. De man werd al eerder veroordeeld voor misbruik van minderjarigen.


Destijds vroeg hij meerdere 15 à 16 jarige meisjes om seks tegen betaling. Hij had met enkelen van hen ook daadwerkelijk seks. Dat speelde zich af in 2008-2009 toen hij in Middelburg woonde. Hij werd door de rechter in 2010 veroordeeld tot drie jaar celstraf.

De verdachte was sinds 2012 weer op vrije voeten. Het misbruik waar hij op 30 oktober voor werd aangehouden speelde zich na zijn vrijlating af. Hij zou dezelfde werkwijze hebben gehad als in 2008-2009. De politie en officier van justitie onderzoeken of er meerdere kinderen slachtoffer zijn geworden van de man.

De man is in verzekering gesteld en wordt vrijdag 1 november voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die beslist of de man langer wordt vastgehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marientje (31-10-2013 om 12:47)
Dan moesten ze hem nu maar eens niet meer los laten....
Cookie-instellingen beheren