Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 48 km

Gewonde bij aanrijding Middelburg

Toegevoegd: 12-11-2013, 09.02 uur
Het ongeval vanmorgen in Middelburg.
Het ongeval vanmorgen in Middelburg.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Rolf de Feijter
MIDDELBURG - Bij een ongeval in Middelburg is vanmorgen een persoon gewond geraakt.


Het ongeval gebeurde iets voor 08.15 uur op de Tromboneweg met de kruising van het Mortierepad. Het slachtoffer werd aangereden door een personenauto.

Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de persoon overgebracht naar een ziekenhuis. Over de verwondingen van het slachtoffer is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Susanne (12-11-2013 om 17:46)
@Ronny: Zoals je ongetwijfeld inmiddels ook hebt gezien, staan er op het fietspad helemaal geen haaietanden en op de kruisende weg wel. Onzin dus dat het aan de fietser ligt, die nam alleen de voorrang waar ze recht op heeft.
Ronny (12-11-2013 om 16:02)
De fietser had moeten stoppen voor de haaientanden ,de auto hoefde helemaal niet te stoppen maar enkel af te remmen tot de haaientanden voor de auto's,de kruising is niet onoverzichtelijk maar gewoon opletten en goed kijken ,daar ontbreek het wel is aan bij fietsers .
Frans (12-11-2013 om 15:06)
Weer typisch geval dat je de schuld bij de gemeente moet leggen. Het is belachelijk dat fietsers voorrang hebben. Je kan door de brug bijna niet zien wat eraan komt. Plaats dan een stop bord of laat de autos gewoon voor gaan. Evenals de rotondes op de torenweg is dit ook gewoon vragen om problemen.
Charrisa (12-11-2013 om 13:40)
Danku , en john ik fietste op het fietspad de auto had moeten stoppen bij de haaientanden zodat ik rechtdoor naar de fietsters brug kon maar daar was de automobuliste al te laat voor ..
Ineke naerebout (12-11-2013 om 13:14)
Dit had ik ook kunnen zijn. Minimaal twee keer per week word ik hier wel bijna ondersteboven gereden. Automobilisten kunnen de fietsers niet goed zien aankomen of vergeten te remmen. Het gehele gebied is niet fietsvriendelijk ingericht.
John (12-11-2013 om 09:53)
Verbaast me niks, die kruising is onoverzichtelijk, door die brug heb je weinig zicht. Een aantal keer per week gaat het dan fout, zowel auto's die tegen elkaar rijden, als fietsers. Ook zouden de fietsers over hun eigen brug moeten rijden, en niet over de brug voor de auto's.
Cookie-instellingen beheren