Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Molendijk Yerseke

Toegevoegd: 03-12-2013, 16.59 uur - Update: 03-12-2013, 18.08 uur
Door: Roland de Jong
YERSEKE - In Yerseke is dinsdag aan het einde van de middag iemand zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval.


Door nog onbekende oorzaak reed rond 15.50 uur een 19-jarige automobilist uit Bergen op Zoom op de dijk tussen Kruiningen en Yerseke tegen een boom. Het voertuig maakte een harde klap en belandde naast de dijk. De auto kwam halverwege het talud tot stilstand. De man kwam deels onder de auto terecht.

De brandweer werd opgeroepen omdat de man vastzat. Er werd een traumahelikopter opgeroepen maar deze kon vanwege de mist niet uitvliegen. De gewonde is met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij was volgens de politie wel aanspreekbaar.

Vanwege het ongeluk is de Molendijk geruime tijd afgesloten geweest.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zijn zus (5-12-2013 om 12:03)
Hierbij wil ik ff duidelijk maken dat er niks bekent is over te hard rijden of roekeloos gedrag wij hebbe gekeken op plaats delict en hebbe onze eigen mening der over het is zowieso een erg gevaarlijk stuk daar en ben dankbaar dat me broer zijn gordel niet om had .
Adri (5-12-2013 om 11:40)
Al dat gezwam!!! Heel veel sterkte voor ALLE betrokkenen in dezer dagen...
Jeaney (5-12-2013 om 11:25)
Beste mensen we mochen blij zijn dat mijn broer het heb overleeft hou lekker jullie mening voor jullie hij heeft engeltjes gehad oordeel niet te snel !... diep en diep triest zulke reactie's bedankt voor de andere mensen die wel vragen hoe het met hem is groetjes zn zusje
Jeaney (5-12-2013 om 11:13)
Jullie hebben het wel over mijn broer. en mensen die te vaak oordelen maken meer kapot dan het al is .jullie weten maar half wat er gaande is .degene die oordelen zijn diep en diep triest. mensen die vragen hoe t is ,,,, dank jullie wel voor t medeleven.
Zijn moeder (5-12-2013 om 11:09)
Voor de personen die hem beterschap wensen ... dank jullie wel ! hij is momenteel BUITEN levensgevaar ! voor andere ... DENK na met jullie oordelen . je MAAKT meer kapot met je oordeel dan dat je besef heb. Zijn moeder !
Zijn moeder (5-12-2013 om 11:07)
Mensen , mensen toch .... waar zit jullie verstand ? wie zijn jullie om te oordelen of hij te hard reed ?? hoe ongelofelijk dom kunnen jullie zijn . speculeren of het wel of niet was ... of klote premies omhoog gaan . voor klachten over jullie premie moet je bij de overheid zijn .
Cookie-instellingen beheren