Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bloemendievegge opnieuw betrapt

Toegevoegd: 09-12-2013, 15.30 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Zondagavond is een 46-jarige vrouw uit de gemeente Hulst voor de tweede keer betrapt op het stelen van bloemen uit een open opstelling van een bloemenwinkel op het Stationsplein.

Surveillanten zijn die avond alert wanneer zij een auto met gedoofde lichten zien wegrijden vanaf de kant van de bloemenwinkel. Nadat zij de bestuurster een stopteken hebben gegeven, zien zij in de auto bloemen en decoraties liggen die afkomstig blijken te zijn uit de bloemenwinkel.


De verdachte bekent dat zij twee weken geleden ook is betrapt op het stelen van bloemen uit dezelfde winkel. De vrouw is voor verhoor meegenomen naar het bureau in Hulst.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos (11-12-2013 om 12:57)
Deze mevrouw is gewoon dom.ik haal er altijd bloemen en ben nog nooit gepakt.. groetjes allemaal ..
Rinus (10-12-2013 om 10:05)
@Anneke.....briljant , ik zat er ook net aan te denken.....
Linda (10-12-2013 om 09:45)
Beste mensen heb eens niet van die voor oordelen Hier zijn twee mensen schuldig. De bloemen man zet wel de kat bij de melk en blijf er dan maar eens van af. Het is niet goed te praten wat er gebeurd maar er is degelijk wel iets aan de hand met deze vrouw.
Joost (10-12-2013 om 08:51)
Als je als winkelier je spullen buiten laat liggen is het wel vragen om ze mee te nemen.
Gerda (10-12-2013 om 05:57)
Jo, wat je hier neer schrijft slaat op niks, Het heeft niks te maken dat de bloemenhandelaar zo dwars als een kapmes is. Al de zaken die bloemen en planten verkopen, zetten de producten buiten. KIJK MAAR GOED naar de winkels die bloemen en planten verkopen.
PdB (9-12-2013 om 23:33)
Tot zo... Neemt ze wel erg letterlijk!
Cookie-instellingen beheren