Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 185 km

Stroomstootwapen en mes op school

Toegevoegd: 14-12-2013, 16.48 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een stroomstootwapen en een mes, die op 3 december op een school in Middelburg werden gevonden.


Op 3 december meldden leerlingen aan een beveiliger van de school dat ze een stroomstootwapen in de tas van een 17-jarige leerlinge uit Vlissingen hadden gevonden. Toen de beveiliger haar hiermee confronteerde, bleek zij ook nog in het bezit te zijn van een mes. De beveiliger waarschuwde de politie. Agenten namen de wapens in beslag en namen haar mee naar het politiebureau waar ze een verklaring aflegde. Het meisje is hierna naar HALT verwezen.

De politie stelde een onderzoek in naar de herkomst van de wapens. Hieruit bleek dat soortgelijke messen door een jongeman (21) uit Vlissingen
via Facebook werden verkocht. Vrijdag werd een onderzoek in zijn woning aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen ingesteld. Er werden geen wapens meer aangetroffen.

De verdachte is daarna op het politiebureau aan zijn tand gevoeld, waarbij hij bekende messen te hebben verkocht. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op, de officier van Justitie zal over het vervolgtraject beslissen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (17-12-2013 om 17:01)
Gezellig zeg op school, het begint op Amerika te lijken waar zijn we mee bezig? je zou maar leraar zijn, je probeert een kind wat te leren maar vroeg of laat krijg je een mes in je rug? kids denk zelf eens na,rappers die elkaar neerknallen een ideaal beeld??? dom dom dom
Bandit (16-12-2013 om 11:21)
Dus als ze gepest werd, dan mag je dus iemand neersteken of een stroomstoot geven??? Dat klinkt natuurlijk logisch...... Kijk inderdaad eens verder dan je neus lang is Vlissinger!!!
Vlissinger (15-12-2013 om 11:17)
Werd ze gepest? en werd ze er zo gek van dat ze zelf maatregelen wilde treffen? en nu wordt ze nog harder gepest door de lachende pesters? slecht systeem hier. kijk verder dan je neus lang is
De gespierde jarige jop van 33 (15-12-2013 om 10:38)
Ingang van de school dictictiepoorten neer zetten dan voorkom je zulke dingen dat ze wapens binnen smokkelen
Cookie-instellingen beheren