Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man (50) mishandeld op Meiveldpad

Toegevoegd: 30-12-2013, 11.24 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg-Zuid is zondagavond een 50-jarige man zonder aanleiding door twee jongemannen mishandeld. Dat meldt de politie.


De Middelburger liep rond 21.15 uur over het Meiveldpad toen hij ter hoogte van de skatebaan door de twee werd lastiggevallen. De man fietste vanaf de binnenstad naar huis. Bij de skatebaan werd hij tegen zijn linkerzij geschopt waardoor hij op de grond belandde. Hij hoorde nkele jonge vrouwen hard lachen.

Terwijl hij op de grond lag, zag hij twee jonge gasten op hem af komen waarvan er één een harde schop in zijn maagstreek gaf. Het slachtoffer verweerde zich en gaf een van zijn belager een vuistslag in het gezicht. Het lukte hem om op te staan, zijn fiets te pakken en te vluchten.

Het slachtoffer deed vervolgens aangifte. De twee personen die hem hebben aangevallen zijn 17 á 18 jaar oud. Ze hebben een getint uiterlijk en kort zwart haar. Ze waren beiden in het donker gekleed en droeg witte sportschoenen.

De politie zoekt getuigen van het incident. Zij kunnen bellen met de politie op 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (30-12-2013 om 19:11)
Ik word hier zo kwaad van, uit het niets iemand van zn fiets trappen. Oprotten met die lui. Helaas lees je nooit dat ze de verkeerde eens treffen.
Sjors (30-12-2013 om 18:42)
Hoi Renee alles goed? WW kamp doet helemaal niets, en misschien was die vent wel een pedofiel, want wat doet een man van 50 bij een skatebaan?
MM (30-12-2013 om 16:57)
Altijd gezeik en rotzooi trappen in dat meiveldpark en bij de parkeerplaats van mcdonalds, als de politie hier nou eens wat vaker gaat controleren en harder aanpakken! Al vaker meldingen gedaan maar word gewoon niks aan gedaan
Jan (30-12-2013 om 15:51)
Opvallend is dat bij persoonsbeschrijvingen in criminaliteitsberichten het woord getint valt. Zie o.a. elke dag in de Telegraaf en AD elke dag......
Renata (30-12-2013 om 15:43)
"Landgenoten"... Als een hond in een stal geboren wordt, maakt hem dat nog geen koe, toch? Wanneer heeft men hier eens door dat men anders moet gaan stemmen en niet op die multi culti eikels die zelf in fijne wijken wonen waar ze die gasten niet tegen komen.
Renee (30-12-2013 om 15:13)
Wie doet er nou eens wat aan,in dit softe landje want meer kan ik er niet van vinden.Dat getinde spul moet eens iemand op het ww kamp gaan mishandelen.Grote kans dat hij dat nooit meer zal doen.Naar dit soort oplossingen zullen we toch naar toe moeten om het te stoppen.
Cookie-instellingen beheren