Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Voor de vierde keer zonder rijbewijs

Toegevoegd: 17-01-2014, 17.43 uur
Door: Manfred Berrevoets

SCHOONDIJKE - Een 39-jarige man uit de gemeente Sluis is vrijdagmorgen voor de vierde keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Hij is aangehouden en zijn auto is in beslag genomen.

Agenten zagen de man rond 11.45 uur in Schoondijke rijden. Ze wisten dat hij al drie keer eerder bekeurd was omdat hij geen rijbewijs had. Bij controle bleek dat weer het geval. Ook zagen de agenten dat de man een honkbalknuppel in zijn auto had. De man werd aangehouden en naar het politiebureau gebracht.

Daar heeft hij een verklaring afgelegd. Ook bleek zijn auto niet verzekerd te zijn. Omdat dit al de vierde keer was dat de politie hem zonder rijbewijs zag rijden, kreeg hij zijn auto niet terug, deze is in beslag genomen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. De officier van justitie beslist over de vervolging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
paul (19-1-2014 om 11:02)
Ja dat snap ik wel politie doe toch geen reet ik heb rijbewijs heel veel aangehouden andere zondere bijna nooit raar wereld
zeeuw (17-1-2014 om 18:42)
geef hem een boete van een paar duizend euro en vernietig z,n aoto en nooit geen rijbewijs meer
rondje (17-1-2014 om 18:26)
en morgen weer naar de sloop een ander barrel halen voor een paar honderd. en dan lekker weer verder rijden zoals hij gewoon is. deze herhalingen onderstrepen maar weer eens het FALEN van justitie met hun theekransje softies "straffen". politie; goed gedaan jongens/meisjes. aan jullie hebben we nog wel wat. alleen jammer dat justitie jullie ramen steeds blijft ingooien en jullie werk nagenoeg zinloos maakt.
Goesenaar (17-1-2014 om 18:05)
Auto naar de shredder.
Leo (17-1-2014 om 17:52)
Gewoon handjes breken met zijn eigen honkbal knuppel. Zulke figuren rijden wel onverzekerd rond en knalt hij tegen je op,heb jij een financieel probleem.
Cookie-instellingen beheren