Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man steelt jas in zwembad Terneuzen

Toegevoegd: 20-01-2014, 10.49 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 53-jarige Terneuzenaar is opgepakt omdat hij een jas zou hebben gestolen uit een kluisje in zwembad De Vliegende Vaart in Terneuzen.

Agenten gingen rond 13.00 uur op onderzoek uit nadat zij camerabeelden hadden gezien waarop de diefstal te zien was. De verdachte werd door de politie herkend. Een huisbezoek aan zijn adres was tevergeefs, maar korte tijd later kwam hij zich op het politiebureau melden.

De politie onderzoekt of de man vaker dergelijke diefstallen heeft gepleegd. De verdachte is ingesloten in een politiecel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
BERTUS (22-1-2014 om 09:56)
Nu vind ik het niet nodig mensen op niveau, of schrijffouten te veroordelen. Maar goed wat een ieder wil. Vaak mogen verdachten hun proces thuis afwachten, dit is waarschijnlijk een veelpleger, aangezien de politie hem herkende. Wanneer bekend is of hij meer op zijn geweten heeft zal hij na opmaken van PV echt wel vrij gelaten worden of hij wordt vast gehouden voor bepaalde tijd en zijn straf wordt met voorarrest verrekend. Daarbij heeft deze man niet zomaar gestolen maar uit een kluisje gestolen, dus ook nog inbraak gepleegd? Mar je hebt gelijk het komt vreemd over als iemand een meisje heeft aangereden vrij rond blijft lopen.
Onbegrip (22-1-2014 om 00:38)
@Rick Roll Het eens zijn met iemand die op een onzinnige wijze appels met peren blijft vergelijken, etaleert je eigen domheid, of iets subtieler gezegd je eigen mindere slimheid. Dan kan je nog proberen met hele dure woorden iemand te imponeren, maar helaas is dat mislukt. Ik weet het niet zeker, maar wellicht wist ik het woord incarseratie al eerder correct te schrijven dan jij. Het is namelijk incarceratie. In het vakgebied waar jij denkt dat het thuis hoort, wordt het niet meer gebruikt. Wel in de medische wereld, waar het een beknelling betekent. En ja, je maakt nog een vergissing, oppakken staat ook als synoniem voor in hechtenis nemen, de detentie waar jij het over hebt. Blijf ik van mening dat Janet appels met peren vergelijkt.
Rick Roll (21-1-2014 om 13:13)
In dit geval ben ik het eens met Janet; Tenzij deze persoon veelpleger o.i.d. is, is incarseratie niet nodig. Ze weten wie het is, dus dat kan altijd nog. Enig idee hoeveel het kost iemand opgesloten te houden? Om nog maar niet te vergeten dat deze persoon die tijd ook niet kan werken. Verliest hij hierdoor zijn baan, dan is de maatschappij ook benadeeld. Het eenmalig stelen van een (laagwaarde object als een jas) zou simpelweg met een boete afgestraft kunnen worden. Tevens mag Onbegrip beter leren lezen; We hebben het niet over oppakken, we hebben het over (meerdaagse) detentie. Dat komt namelijk nog iets minder slim over.
Janet (21-1-2014 om 11:12)
Ik denk dat ik beter weet hoe de wereld tegenwoordig in elkaar zit dan jouw helaas.je leest in mijn beschrijving niet dat de dader er ongestraft mee weg moet of zal komen,maar ik denk wel dat de manier van handelen bij delicten dermate verschilt dat het gewoon belachelijk is dat iemand voor een jas vast moet zitten en doodslag,moord,steekpartijen na een verhoor in vrijheid worden gesteld.Waar is dan het verschil?helemaal nergens.of je nou iemand doodrijd,doodschiet of een jas steelt lijkt mij een groot verschil alleen de behamdeling daarna is zwaarder dan de overige delicten blijkt weer.succes met uw goede kijk en vertrouwen in het systeem.bem blij voor u dat u het er zo mee kan vinden.
Onbegrip (21-1-2014 om 00:56)
@Janet, Jij begrijp het kennelijk niet. Een hoop onbegrip dus. Maar wat ik niet begrijp is dat er nog steeds veel mensen zeer domme reacties plaatsen. Mensen die hier appels met peren vergelijken. Je kan gelijk hebben dat de dronken bestuurder in jouw ogen weer veel te snel vrij loopt, maar hij zal waarschijnlijk toch echt z'n straf niet ontlopen. Maar waarom zou iemand die een jas steelt van een ander, een dief dus, niet opgepakt worden ? Kijk, dat bedoel ik, dat vind ik een domme beredenering, die hier niet bepaald slim overkomt.
Janet (20-1-2014 om 18:32)
Wel ja,laat maar in de cel zitten voor verder onderzoek naar een jas.maand geleden rijd een dronken bestuurder een meisje van 21 dood en rijd vervolgens lekker naar huis en liep na 2 dagen tot vandaag de dag nog lachen buiten. Voor moord en doodslag 2 dagen en voor diefstall naar torentijs.wat een wereld!
Cookie-instellingen beheren