Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw is BOB maar heeft geen rijbewijs

Toegevoegd: 22-01-2014, 11.04 uur
Door: Roland de Jong

HEIKANT - Ze leken het goed op orde te hebben: de één als BOB en de ander (onder invloed) op de bijrijdersstoel. Toch hadden ze hun zaakjes niet helemaal op orde. De vrouw had namelijk geen rijbewijs...

De vrouw werd dinsdagavond voor een routinecontrole aan de kant gezet op de Vylainlaan in Heikant. Ze had niet gedronken maar dat was dit keer toch niet genoeg om zonder een proces-verbaal haar weg weer te kunnen vervolgen. De automobiliste, een 20-jarige vrouw uit Axel, werd namelijk betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Haar passagier, de eigenaar van de auto, had overigens wel gedronken.
 
Het was niet de eerste keer dat de 20-jarige achter het stuur van een auto was gekropen. Op 27 december werd ze namelijk ook al betrapt op het rijden zonder rijbewijs. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad. (22-1-2014 om 13:48)
Marleen dat is een opmerking die nergens op slaat natuurlijk want als jij word aangereden door haar ben jij degene die gaat lopen zeuren omdat de verzekering niet betaald maar zoals jij het ziet mag iedereen dus rijden zonder rijbewijs en verzekering als er maar iemand naast zit die heeft gedronken. Ik denk dat je zelf onlangs een boete hebt gehad en dat zit je nog niet lekker.
@witte (22-1-2014 om 13:07)
Zullen we het eens hebben over de kosten van het rijbewijs vs iemand aan rijden zonder rijbewijs? En de rest van het leven van het slachtoffer onderhoudstkosten betalen. Mevrouw kan blijkbaar rijden dus gaat het geen 1000 euro kosten en die verlenging eens in de 10 jaar weegt ook niet op tegen de duizende euros smartengeld betalen!!!! Of te wel conclusie uw opmerking raakt kant nog wel. Wil je een grote meid zijn en rijden zorg dat je de juiste papieren heb. Oh ja ik ben ook vrouw en moeder en hoop dat mijn kinderen nooit in een ongeluk verwikkeld raken met een figuur die denkt boven de wet te staan en geen rijbewijs nodig te hebben want die is gewoon niet verzekerd!
zeeuwse showride (22-1-2014 om 13:06)
@Marleen. Jij snapt het niet helemaal. Deze vrouw reed ZONDER!! rijbewijs, dus ja dat levert je dan een boete op en 100% terecht ook
rita (22-1-2014 om 13:01)
Marleen ten eerste doe wat aan je Nederlands en ten tweede, men heeft gewoon een rijbewijs nodig als je een auto wil besturen. De man/vrouw die heeft gedronken had dus niet moeten drinken zodat hij/zij zelf kon rijden! Geen handige zet
Cas (22-1-2014 om 12:43)
@Marleen: Was u toevallig dronken toen u dit schreef? De niet-beschonken vrouw die reed **had geen rijbewijs**! Vind u dat soms normaal? U moet wel behoorlijk getikt zijn als u vind dat iemand die zonder rijbewijs rijdt geen boete hoort te krijgen.
De Luc (22-1-2014 om 12:29)
Sommige mensen snap je gewoonweg niet ! Leven zeker in hun eigenwereldje, waar alles kan en mag ?
Cookie-instellingen beheren