Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Beginnend bestuurder opnieuw de fout in

Toegevoegd: 05-02-2014, 14.16 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Op de Sloeweg in Vlissingen hield de politie in de nacht van dinsdag op woensdag een 32-jarige inwoner van Vlissingen aan vanwege het rijden zonder rijbewijs en onder invloed van alcohol.

Rond 03.00 uur zagen agenten de Vlissinger in een auto over de Sloeweg rijden. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Het document was eerder ingenomen toen hij werd betrapt op rijden onder invloed. Hij had nog een boete openstaan van bijna 400 euro en was opnieuw met drank op achter het stuur gekropen.

Op het bureau blies hij een waarde van 210 ug/l, terwijl de maximale limiet voor een beginnend bestuurder 88 ug/l bedraagt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad. (6-2-2014 om 00:15)
Dit soort figuren kan na een bekeuring weer naar huis en steken hun middelvinger op en de volgende dag rijden ze weer rond. Ze zijn niet verzekerd dus je zult maar worden aangereden en de bekeuring gaat naar de sociale dienst dus die betalen wij
Zeeland is kapot (5-2-2014 om 20:38)
Jezus waar maken jullie je druk om, Als hij met alcohol wil rijden moet hij dat lekker doen, weetje hoeveel mensen er dood gaan in al die oorlogen die bezig zijn lig je daar over wakker nee toch,
Goesenaar (5-2-2014 om 19:19)
Auto en rijbewijs in de shredder en de man enige tijd uit de samenleving verwijderen.
Bill (5-2-2014 om 18:35)
Hoe lomp kan je zijn? Nooit meer een rijbewijs!!
loes (5-2-2014 om 17:17)
wanneer nemen ze de auto in beslag? zo iemand leert het nooit, om te zeggen foei het mag niet. straks word ik nog door zo iemand voor me sokken gereden.
marleen (5-2-2014 om 15:44)
en een proces verbaal gegeven en verteld dat hij da niet mocht doen en dan laten ze hem naar huis rijden zit er dik in
Cookie-instellingen beheren