Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

AT hield man met vuurwapen aan

Toegevoegd: 10-03-2014, 12.47 uur
Door: Rolf de Feijter

BRUINISSE - Het arrestatieteam (AT) dat gisteren in Zeeland actief was, heeft vannacht een persoon met een vuurwapen aangehouden in Bruinisse. Dat heeft de politie zojuist desgevraagd bevestigd.

Rond 17.45 uur kwamen meerdere voertuigen met hoge snelheid Zeeland binnen gereden. Al snel werd duidelijk dat het arrestatieteam had verzameld op het politiebureau in Zierikzee. Rond 19.00 uur vertrok het team met enkele auto's vanaf het bureau naar Bruinisse.

In Bruinisse is vannacht een persoon met een vuurwapen aangehouden. Hij werd met hoge snelheid via de A58 afgevoerd naar gevangenis Torentijd in Middelburg. Mogelijk was hij suïcidaal en bracht hij zijn omgeving in gevaar.

Zie ook:
- Arrestatieteam voor suïcidaal persoon (09-03-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ed (10-3-2014 om 18:58)
Mogen ze ook weer eens een keer vliegen met die auto's wat helemaal niet nodig was. Ach ja, het zijn soms net kinderen.
Kris (10-3-2014 om 18:41)
Ik begrijp ook helemaal niet waarom een verdachte die al aangehouden is met 'hoge' snelheid weg gebracht moet worden. Die gevangenis loopt niet weg hoor! Kortom, grote onzin dus...
Hoge veiligheid (10-3-2014 om 16:53)
Ik vind de verkeersveiligheid toch iets belangrijker dan het met hoge snelheid afvoeren van een arrestant. volgens mij kunnen die van het AT helemaal niet normaal rijden, of hebben een vrijwaring om altijd de regels te overtreden zelfs als het niet nodig is. dergelijke boven de wet staande figuren kent de grondwet niet. zelfs auto's met een CD kenteken mogen nog minder. men zou kunnen afleiden dat dit team dus nergens verantwoording hoeft af te leggen.
Jaap (10-3-2014 om 15:06)
Het verhaal kan ik redelijk goed volgen. Alleen die hoge snelheid van de auto's na de aanhouding is m.i. volstrekt overbodig..,.
Veiligheidsman (10-3-2014 om 14:26)
Als je de media zo leest komt er ook onder het vredige vissersvolk steeds meer geboefte voor. Complimenten voor de politie.
Cookie-instellingen beheren