Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Milieu-inspecteur mishandeld

Toegevoegd: 25-03-2014, 12.56 uur
Door: Rolf de Feijter

'S-HEERENHOEK - Een milieu-inspecteur is maandagmiddag aan de Werrilaan in 's-Heerenhoek mishandeld door een 47-jarige inwoner van de gemeente Borsele. Hij is aangehouden.

Rond 17.15 uur was de inspecteur bezig met een controle op een erf. Daarbij kwam het tot een meningsverschil waarbij de verdachte volgens het slachtoffer zeer agressief werd. Hij zou meerdere keren met een paal hebben geslagen. De verdachte ontkent dat laatste.

De controleur kon samen met een collega wegvluchten. Korte tijd later deed hij aangifte. In overleg met de officier van justitie werd besloten om de verdachte maandagavond aan te houden. Hij is ingesloten in een politiecel in Torentijd in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (25-3-2014 om 23:53)
Ik ben het helemaal eens met Renata, als hij zijn zaakjes op orde had gehad dan had er vast niets plaatsgevonden! Je blijft gewoon met je poten van een ander af. Doe je dat niet dan verdien je het om te worden gestraft.
Renata (25-3-2014 om 22:20)
Jee wat reageren hier veel enge mensen, om maar niet te zeggen a-sociaal. Regels zijn er niet voor niets. Als die idioot niets te verbergen had hoefde hij niet zo te flippen. Die inspecteur doet gewoon zijn werk. Daar blijf je met je poten van af, net zoals van conducteurs e.a. Ze zullen er wel niet voor niets geweest zijn. Lang vasthouden en hard straffen. Kijk naar die boer en die verwaarloose koeien laatst...... is toch goed dat er controles zijn!!
xa4 (25-3-2014 om 19:25)
gewoon terug de doodstraf invoeren,kunnen alle ondernemers aan een touw,goed bezig nederland en brussel.ik hoop dat jullie veel honger krijgen,ga zo door met jullie stasiepraktijken.heb echt veel respect voor jullie.man man,begin maar voor jezelf hier,heb je nooit meer plezier.
A.J. Schouten (25-3-2014 om 19:20)
De ondernemer zo snel mogelijk vrijlaten en de inspecteur adviseren om deze heer op kantoor uit te nodigen voor een gesprek, al dan niet in het bijzijn van zijn directe chef en onder het genot van een bak koffie de zaak te bespreken Dan ben ik er vrijwel zeker van dat het een storm in een glas water is geweest.
jacob (25-3-2014 om 19:17)
Een milieu inspecteur mag ten alle tijde, ongevraagd op een terrein verschijnen om onderzoek te doen. Maar om dan zo iemand, ook al is deze irritant bezig, te mishandelen gaat wel erg ver. Neem een telefoon met recorder mee en maak geluidsopnames, blijf correct en ga daarna, nadat de betreffende is geinformeerd, in beroep, of dien een klacht in bij de instantie van de inspecteur. Daar bereik je mijns inziens veel meer mee. Maar een ding is zeker men moet zich aan bepaalde regels houden, of het nu bedrijfsmatig is of niet.
dafjemiddelburg (25-3-2014 om 19:05)
Waren ze met of zonder toestemming van de rechtmatige eigenaar op het erf aanwezig? Daar zit wel een groot verschil in.
Cookie-instellingen beheren