Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Milieu-inspecteur mishandeld

Toegevoegd: 25-03-2014, 12.56 uur
Door: Rolf de Feijter

'S-HEERENHOEK - Een milieu-inspecteur is maandagmiddag aan de Werrilaan in 's-Heerenhoek mishandeld door een 47-jarige inwoner van de gemeente Borsele. Hij is aangehouden.

Rond 17.15 uur was de inspecteur bezig met een controle op een erf. Daarbij kwam het tot een meningsverschil waarbij de verdachte volgens het slachtoffer zeer agressief werd. Hij zou meerdere keren met een paal hebben geslagen. De verdachte ontkent dat laatste.

De controleur kon samen met een collega wegvluchten. Korte tijd later deed hij aangifte. In overleg met de officier van justitie werd besloten om de verdachte maandagavond aan te houden. Hij is ingesloten in een politiecel in Torentijd in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ard (25-3-2014 om 16:57)
Had die controleur toestemming gevraagd om op het erf te komen.. Zoniet zou ik hem er ook afmeppen als iemand ongewenst op mijn erf zou lopen... ( of een goede waakhond erop af sturen)
Alfons (25-3-2014 om 16:02)
Waarschijnlijk was het weer een irritante inspecteur met grootheidswaanzin die ongevraagd op het erf kwam. Vervelende lui.
Michelle (25-3-2014 om 15:58)
Deze bewoner had zeker iets te verbergen!!
R (25-3-2014 om 14:19)
De situatie ken ik niet, maar ik kan me er wel iets bij voorstellen. Er zijn bepaalde inwoners van Nederland die mogen alles willen ze daar een controle uitvoeren dan moet de ME er aan te pas komen. En er zijn er die zich aan alle regeltjes moeten houden. Dit onderscheid laat onze overheid gewoon doorgaan en dan kan ik me wel voorstellen dat iemand kwaad wordt. Er is zoveel verschil in optreden dat je soms twijfelt of je ogen en oren wel goed zijn. Niet dat het goed te praten is dat je iemand te lijf moet gaan die zijn werk doet.
Ed (25-3-2014 om 13:18)
Ja, dat krijg je er van als je als overheid iedere burger kapot maakt.
f (25-3-2014 om 13:15)
Geweld is uiteraard nooit goed te praten maar kan me er wel iets bij voorstellen. Zo'n onbuigzame pennenlikker met stropdas en klembord die op JOU bedrijf ff haarfijn de ridicule regeltjes die brussel nu weer verzonnen heeft om agrariërs te pesten komt uitleggen... Ja dan bestaat de kans dat het licht even uitgaat. mvg,f
Cookie-instellingen beheren