Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Vermiste jongens Souburg gevonden

Toegevoegd: 26-03-2014, 19.03 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De twee jongens van 7 en 10 jaar oud die woensdagmiddag werden vermist in Oost-Souburg zijn weer terecht. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Rond 18.05 uur werd er via Burgernet opgeroepen om naar de twee uit te kijken nadat zij voor het laatst waren gezien in de Ahornstraat. 

Korte tijd later waren de jongens alweer terecht.

Zie ook:
- Twee jongens vermist in Oost-Souburg (26-03-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (27-3-2014 om 07:35)
onze kinderen kwamen eerst naar huis van school en zeiden waar ze gingen spelen en met wie. Om zo laat eten en dan waren ze er ook. Je hebt heel veel kinderen die niet naar huis kunnen, omdat de ouders werken en dan naar de opvang gaan tot ze opgehaald worden. Is een kind goed begeleid en houden ouders zich ook aan afspraken, dan moet dit niet nodig zijn. Het wordt een hetze. Als zelfs voor mensen ouder dan 18 een amber wordt afgegeven en men al zo snel ingrijpt dan krijg je inderdaad de reacties zoals hieronder, te veel, te snel en dan gaat men denken, oh ja het zal wel die loopt niet in 7 sloten gelijk en is er straks gewoon weer........
Ouder (26-3-2014 om 21:25)
Door burgernet lijkt het meer voor te komen dan vroeger. Ik ben mijn dochter ook wel eens een paar uur "kwijt' geweest. Uiteindelijk zat ze bij de overburen gezellig met hun kinderen te knippen en plakken......Iedereen moet ook niet zo snel in paniek raken.
Walcherse (26-3-2014 om 20:23)
Als het je kind is wil je onmiddellijk actie, dat snap ik, maar de laatste tijd zijn er erg veel "loze" berichten verschenen. Het gevaar is dat op den duur niemand aandacht meer besteed aan die oproepen en denk "ik wacht even af". Het zal moeilijk zijn om te beslissen wel en wanneer niet een oproep doen...
klaa (26-3-2014 om 19:43)
kunnen de ouders of begeleiders niet eens wat beter opletten, straks is er echt een serieuze vermissing en dan denk ik ja over paar weer gevonden......kom op zeg die kinders zijn een middag bij vriendjes of vriendinnetje aan het spelen, vroeger is mij geleerd het melden bij pa en ma als ik dat wil.
een moeder (26-3-2014 om 19:21)
valt me op dat er de laaste tijd veel vermissingen zijn . hoe het komt mijn een raadsel? gelukkig dat iedereen toch snel gevonden wordt .
Karel (26-3-2014 om 19:14)
Nummertje 5 en 6 vermist in nog geen 40uur tijd
Cookie-instellingen beheren