Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Duo betrapt met inbrekersspullen

Toegevoegd: 06-04-2014, 13.25 uur
Door: Manfred Berrevoets

SEROOSKERKE (S) - De politie heeft zondagochtend twee mannen van 21 en 24 jaar, afkomstig uit Kamperland, aangehouden voor het in het bezit hebben van inbrekerswerktuigen.

Surveillerende agenten zagen rond 03.45 uur op de parkeerplaats aan de Stoofweg een verdachte auto staan. Bij controle in de auto werden diverse inbrekerswerktuigen aangetroffen.

De twee inzittenden zijn aangehouden en naar het politiebureau in Zierikzee gebracht. De mannen kregen een bekeuring en mochten rond 06.00 uur het politiebureau verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edel (6-4-2014 om 13:39)
Het komt er dus op neer dat je maar beter geen gereedschap in je auto hebt liggen want dan ben je meteen verdachte. Als het niet meer is dan dit lul verhaal dan veegt de rechter het zo van tafel. Er zal wel iets meer aan de hand zijn, maar dat is er gemakshalve niet bij verteld.
Cookie-instellingen beheren