Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs straatracer ingevorderd

Toegevoegd: 07-04-2014, 13.06 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 19-jarige jongeman uit Sas van Gent is zijn rijbewijs kwijtgeraakt omdat hij te hard reed. De man nam volgens de politie vermoedelijk deel aan een straatrace.

Volgens de politie werd de man betrapt toen hij zondag rond 17.40 uur 65 kilometer per uur te hard reed op de Koegorsstraat. De snelheid van zijn auto werd door de politie geklokt op 125 kilometer per uur. De maximum toegestane snelheid is daar echter 60 kilometer per uur.

Volgens de politie maakte hij vermoedelijk deel uit van een groep straatracers. Dergelijke groepen hebben extra de aandacht van de politie. Het rijbewijs van de verdachte is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peet (7-4-2014 om 13:59)
Waarom alleen in de polder controleren.De grootste racebaan is dagelijks Alvarezlaan/Guido Gezellelaan.Daar controleren , alles in beslag nemen dan is probleem gelijk opgelost.
k (7-4-2014 om 13:44)
@tut waarom? als u weer eens te traag rijd zullen de zogenaamde straatracers uw auto eens plat rijden? een mens is een mens, een auto voor de een een vervoermiddel voor de ander een manier om zigzelf uit te drukken. ok racen doe je niet overdag als er ander verkeer rijdt. maar wat het nut van platmaken is? uit kwaadheid koopt hij gewoon een nog snellere auto en keert compleet tegen de politie, komt dat de veiligheid ten goede? racen is een hobby en zolang je er geen andere mensen pijn mee doet in mijn ogen niet crimineel. als iemand zichzelf in de kreukels rijdt is dit zijn eigen schuld. of bent u stiekum gewoon jaloers dat u in een gezinswagen moet rijden, had u liever jong geweest en wat geld over gehad om u auto sneller en mooier te make
k (7-4-2014 om 13:35)
wat een dom bericht, als iemand deel neemt aan een straatrace moeten er dan niet minstens 2 bestuurders op de bon? of konden ze de rest niet pakken, waren ze te snel, jammer dan meschien wordt het tijd dat de politie fatsoenlijke auto's gaat rijden of crashen er dan te veel?. ik vind het ook dom vd jongen om op dat tijdstip op een weg die er om bekend staat dat er vaak gelazerd word dan vraag je er om, doe je dit s'nachts is er geen haan die er naar kraait(of agent die zn bed er voor uitkomt)
tut (7-4-2014 om 13:24)
waarom zijn auto niet?. Gelijk platmaken ..............
Cookie-instellingen beheren