Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Infoavond aanpak inbraken Oost-Souburg

Toegevoegd: 10-04-2014, 09.11 uur
Door: Rolf de Feijter
OOST-SOUBURG - Woensdag 16 april vindt in wijkcentrum de Kwikstaart (Nagelenburgsingel 2) in Oost-Souburg een informatieavond plaats over de aanpak van woninginbraken. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Beveiligingsadviseur Frits van de Kant geeft informatie en tips om inbrekers buiten de deur te houden. Daarnaast gaan de betrokken partijen in gesprek met inwoners van Oost-Souburg. Om van gedachten te wisselen en om te komen tot het oprichten van een buurtpreventieteam. Dit in samenspraak met de wijkagent, de gemeente en Stichting ROAT.

Na afloop krijgt iedereen een handige checklist en een brochure om te kijken of de woning voldoende beveiligd is.
 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (11-4-2014 om 15:49)
@Harry niet alleen in de Arabische landen word streng opgetreden ook bv in Frankrijk is de politie erg streng, en letten op alle gedrag op straat bv,daar draai je zonder pardon de cel in, wie je ook bent ,en dat vind ik prima ,hier is een wollen sokken beleid de inbrekers staan gewoon te lachen! Na aangifte staan ze weer op straat.Nederland is een lachertje geworden!
Vlissinger (10-4-2014 om 12:48)
Tja @harry, als we hier het zelfde zouden doen als in de landen waar u het over heeft dan heeft onze linkse medemens en de daarbij behorende geiten wollensokken elite niets meer voor handen. Iets in de vorm van het zijn allemaal zielige en arme mensen en de slachtoffers hebben er zelf om gevraagd want die lieten zien dat ze er wel voor gewerkt hadden en vergeet vooral niet, werk hebben en werk houden.
J (10-4-2014 om 12:45)
Haha mooie reactie michelle, helemaal waar !
Jan (10-4-2014 om 12:25)
Michelle dat is zo waar ,maar mischien zitten de inbrekers op die informatie avond zo dat ze weten van de rand tot de hoed voor de volgende keer.
Michelle (10-4-2014 om 10:23)
Nou, dat wordt dan 16 april "pakjesavond" voor de inbrekers.zoveel mensen niet thuis!!!
harry (10-4-2014 om 09:52)
strenger straffen is het enige dat helpt! dat bewijzen de islamitische landen wel. ooit eens in saudie arabie en verenigde emiraten geweest, daar doen mensen nooit hun huis en auto op slot. simpelweg omdat de straffen daar hun werk doen. Die straffen werken dus prima preventief. inbraak statistieken zijn een fraktie van die in Nederland. en de kans dat een dader in herhaling valt 0%! terwijl dat in NL 89% is.
Cookie-instellingen beheren