Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrouw steekt man in Hoedekenskerke

Toegevoegd: 21-04-2014, 10.29 uur
Door: Roland de Jong

HOEDEKENSKERKE - In de Havenstraat in Hoedekenskerke is vannacht een man door zijn vrouw neergestoken. De man is gewond geraakt en de vrouw is aangehouden.

Volgens de politie kregen het 59-jarige slachtoffer en zijn 51-jarige vrouw, een echtpaar, vermoedelijk onder invloed van alcohol ruzie met elkaar. "Het geschil liep kennelijk zo hoog op dat de vrouw haar man op een gegeven moment in zijn zij stak", aldus de politie.

Op het moment dat de ambulance bij de woning, die dienst doet als opvanghuis voor Oost-Europese arbeiders, arriveerde hadden andere bewoners al eerste hulp verleend. Het slachtoffer is voor de zekerheid voor een nadere medische controle naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De vrouw is voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Vandaag mag zij met behulp van een tolk een verklaring afleggen aan de recherche.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
import zeeuw (21-4-2014 om 11:08)
Een tolk inschakelen? Zeker weer een van onze buitenlandse werknemers die ruzie met haar man had en onder invloed van alcohol was. Wie gaat deze tolk betalen? Ik neem aan de dader?
Cookie-instellingen beheren