Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nieuwe baasjes verwaarloosde honden

Toegevoegd: 21-04-2014, 18.33 uur - Update: 22-04-2014, 10.39 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Bij de politie hebben zich meerdere mensen gemeld die willen zorgen voor één van de verwaarloosde honden die onlangs in Hulst werden aangetroffen.

Volgens de politie is het op dit moment echter nog niet mogelijk om de dieren over te nemen. "Er is geen beslag gelegd op de honden en de eigenares heeft nog geen afstand gedaan van haar dieren", zo laat de politie weten.

De dieren werden woensdagmiddag gevonden. Omdat de vrouw in 2013 ook al in een soortgelijke toestand terecht was gekomen vond nu een hercontrole plaatsgevonden. Tijdens die controle bleek dus opnieuw het één en ander mis te zijn. De vrouw kreeg twee weken de tijd om voor de dieren een nieuw onderkomen te vinden.

Wilt u een van de verwaarloosde honden een goed thuis bezorgen? Dan kunt u zich volgens de politie wel op voorhand aanmelden bij het dierenasiel. Zodra van de honden afstand is gedaan krijgt u dan bericht.

Zie ook:
- Verwaarloosde honden aangetroffen in Hulst (18-04-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ik (21-4-2014 om 21:47)
Verwaarloosde honden. Waarom krijgt deze dame geen gevangenis straf,of voorgoed in emergis als dit al vaker is gebeurt.Dieren kunnen niet om help roepen,die zijn net als kinderen afhankelijk van volwassenen. En dat ze nog geen afstand van haar honden heeft gedaan,zei heeft nergens recht op zei mag nooit geen dieren meer nemen belachelijk gewoon. Als je per ongeluk 4km te hard rijd heb je een bon en wat er hier aan de hand is zou zomaar kunnen,het zijn levende dieren en die mag je de dood op een vreselijke manier in jagen.
E Muller (21-4-2014 om 20:37)
Dat zo iemand na een tweede keer een kans krijgt van 2 weken ( wordt ook in die 2 weken kans gecontroleerd ??) om nog die honden en katten te houden ronduit onvoorstelbaar ,daar kan ik nou eens niet bij .............................................
Fred (21-4-2014 om 20:34)
Regeltjes gaan voor dierenleed.
Cookie-instellingen beheren