Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Man bewusteloos bij vechtpartij Vlissingen

Toegevoegd: 08-05-2014, 11.56 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een vechtpartij in Vlissingen zijn maandagavond twee mannen uit die plaats gewond geraakt. Eén van de twee raakte bewusteloos. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

De twee slachtoffers, beiden 19 jaar oud, liepen rond 19.00 uur met enkele vrienden naar hun fietsen, die op het Plein Vierwinden stonden. Daar stond een andere groep jongeren, waar ze mee in gesprek raakten. Plotseling ontstond een vechtpartij. Toen de jongeren hoorden dat de politie was gebeld, renden zij allemaal weg.

Eén van de 19-jarigen liep diverse wonden aan zijn hoofd op. De andere Vlissinger scheurde zijn lip, raakte bewusteloos en verloor veel bloed. Beiden zijn naar de huisartsenpost gegaan. De bewusteloos geraakte man werd voor behandeling doorverwezen naar het ziekenhuis in Goes. Daar zette een chirurg twee hechtingen in zijn lip.

De politie doet onderzoek en is op zoek naar de vechtersbazen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (9-5-2014 om 07:40)
wie betaal nu zo,n ongeval wat die jongen overkomt om naar ziekenhuis te gaan voor twee hechtingen,wat hebben ze tegen woordig toch een kort lintje om elkander zo aftetuigen,maar wat kinderachtig door de politie te bellen en hard weg te hollen,ik hoop toch bij het vinden van die gasten het zelfde overkomen wat ze zelf bij een ander hebben aangericht
staffie (8-5-2014 om 20:53)
Klopt mozes..... Laatst werd er een vrouw in Zhuis Vlissingen onwel nadat er bloed Was afgenomen,en ze is Idd vanuit het vlissingse naar Goes gebracht.
harry (8-5-2014 om 16:04)
maandag? ah toen was het bevrijdingsfestival, en dat trekt sinds ik mij kan herinneren naast heel veel gezellige mensen ook ratten aan. Tig keer meegemaakt dat je lastig gevallen of uitgedaagd of zelfs beroofd word. Nooit op Bellamy of nieuwe dijk, maar altijd achteraf waar je fiets staat, vier winden of fietsenrekken bij de parkeergarage inderdaad. En nooit door Jan, Piet of Klaas geweest.
Robbie (8-5-2014 om 13:59)
Men hoort en ziet hele dagen niets anders dan dergelijke voorvallen, leren ze het dan nooit? De betrokkenen vinden het allemaal heel erg, totdat............... Wat mij betreft mag Den Haag de dienstplicht weer invoeren, is dat spul gelijk van straat en zal het een stuk rustiger worden. Ook kunnen dan ouderen niet meer geïntimideerd worden door dergelijk tuig. Breng ze maar weer eens onder tucht, slechter zullen ze daar niet van worden en krijgen dan hopelijk respect voor anderen en discipline voor zichzelf betreffende hun eigen gedrag.
mozes (8-5-2014 om 12:49)
zit je op 10 meter van een ziekenhuis, wordt je 30 km verder gestuurd voor 2 nietjes. misschien een idee om het ziekenhuis, maar dicht te gooien als er toch geen hulp geboden wordt. volgens mij wordt je nog naar goes gebracht als je in de hal een kogel door je kop jaagt.
Cookie-instellingen beheren