Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte straatroof aangehouden

Toegevoegd: 12-05-2014, 16.27 uur
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - Maandag is in Zierikzee een man aangehouden. De politie verdenkt hem ervan dat hij vorig jaar op de Plevierstraat een man van zijn portemonnee heeft beroofd.

De 31-jarige man uit Zierikzee is vandaag rond 12.00 uur op het politiebureau in zijn woonplaats aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Daar is hij maandagmiddag verhoord.

Het slachtoffer werd vorig jaar op 22 september rond 02.15 uur door twee mannen overvallen. De belagers werkten het slachtoffer tegen de grond en sloegen en trapten hem. Daarna gingen ze er met zijn portemonnee vandoor. De politie onderzoekt de betrokkenheid van de man uit Zierikzee.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (13-5-2014 om 23:34)
Goed politie werk! Hopelijk is dit de juiste persoon en krijgt hij een gepaste straf!
Cookie-instellingen beheren