Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Code oranje voor zware buien Zeeland

Toegevoegd: 09-06-2014, 14.04 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Het KNMI heeft voor Zeeland een weeralarm code oranje afgegeven voor zware buien later vandaag.

Het weeralarm geldt vanaf 16.00 uur voor heel de provincie. Er wordt gewaarschuwd voor noodweer met zware regen- en onweersbuien met mogelijk wateroverlast tot gevolg. Afgelopen nacht is de brandweer diverse keren uitgerukt voor meldingen van wateroverlast die ontstond door zware buien. De meldingen kwamen van de Bevelanden, Tholen en Zeeuws-Vlaanderen.

Rond 02.45 uur rukte de brandweer van Biervliet als eerste uit voor een melding aan de Braakmanlaan. Daarna volgen meldingen uit 's-Gravenpolder, Kwadendamme, Wemeldinge, Kapelle, Goes en Yerseke. De laatste melding kwam rond 03.30 uur binnen aan de Stevinweg in Tholen.

Zie ook:
- Acht meldingen wateroverlast door buien (09-06-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nieuwsgierig (10-6-2014 om 07:24)
Meneer wim, waar woont u? 39 mm das niet misselijk? Hier bijna niks
Walchenaar (9-6-2014 om 23:41)
De mensen die de weerswaarschuwingen niet serieus nemen moeten zich realiseren dat de wereld waarin zij leven iets groter is dan hun beperkte (dorps)omgeving. Dat het geen noodweer geweest is in hun straat wil nog niet zeggen dat het hemelsbreed niet zo ver van ons vandaan wel het geval kon zijn.
John,Tholen (9-6-2014 om 21:29)
De beste stuurlui staan aan wal, wat een onnozele reacties hier zeg.
Andre (9-6-2014 om 20:28)
Code oranje, wouw, wie gelooft deze onzin nog, ik niet in ieder geval. Watjes zijn het, niks gewend, een normale hollandse bui regen en de knmi gaat door het dolle heen.
loes (9-6-2014 om 19:18)
straks is het serieus code oranje, maar dan geloven de mensen er niet meer in, weer mis, er word een dot gedaan, wees eens wat kritischer, met weervoorspellingen, klein beetje ernaast is niet erg, maar dit zit er ver naast voor de zoveelste achter elkaar. de groete
marc (9-6-2014 om 19:02)
Code wit was genoeg geweest. Zojuist is hier de zon weer gaan schijnen. Met 1 mm in de regenmeter zonder een klap onweer is het voorbij. Was weer een storm in een glas water.
Cookie-instellingen beheren