Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Schennispleger valt vrouw lastig in trein

Toegevoegd: 24-06-2014, 15.02 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De politie heeft maandagmiddag in Kapelle een schennispleger aangehouden. Hij had in de trein een 18-jarige vrouw lastiggevallen.

De man zat in de trein naar Vlissingen te masturberen en viel daarbij de vrouw lastig. De aangeefster informeerde de conductrice waarna de politie werd gewaarschuwd. Vervolgens stonden agenten klaar op het station in Kapelle om de schennispleger in te rekenen.

De man is een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. De man is meegenomen naar het politiebureau. Daar is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
No gun no glory (25-6-2014 om 20:22)
@Vlissinger – De psychiater heeft medische achtergrond *MD* en de psycholoog niet. De ene behandeld zijn patiënten door middel van medicijnen en sessies, en de andere met sessies en alabala verhaaltjes. Iemand die zich vak in de trein afrukt heeft blijkbaar een seksuele probleem. Dus hij moet naar de psychiater. De meeste hobo's hebben al mentale afwijkingen, zo een leven is niet normaal.
Lukas (25-6-2014 om 19:54)
Dit moet je één keer bij mij proberen
wim (25-6-2014 om 18:18)
Mevrouw heel goed gedaan ik hoop dat die persoon zijn verdiende straf krijgt en zijn eigen laten behandelen.
Caspar Mulders (25-6-2014 om 12:05)
@voorkom roddels: Levenslang voor het plegen van schennis? Dat is meer dan een beetje krankzinnig. Illustreert wel een beetje hoe het voornamelijk schreeuwende mafketels zijn die altijd zo'n grote mond hebben over "strenger straffen".
Vlissinger (25-6-2014 om 11:54)
@Frans, Psycholoog heet dat. Als je niet weet waar je over praat kun je beter niets zeggen.
Frans1 (25-6-2014 om 09:46)
Man moet zich zo vlug mogelijk laten behandelen door een psychiater
Cookie-instellingen beheren