Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Meisjes naar Halt voor vernieling bushokje

Toegevoegd: 27-06-2014, 12.13 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Woensdagavond werd rond 18.00 uur aan het Stadhuisplein in Terneuzen een bushokje vernield. Een oplettende getuige zag donderdagavond opnieuw twee verdachten van de vernieling staan en waarschuwde de politie.

De twee meisjes van 13 en 16 jaar uit Terneuzen zijn korte tijd later aangehouden door agenten. Het tweetal is voor verhoor overgebracht naar het bureau. Na het afleggen van een verklaring zijn zij in vrijheid gesteld en met hun ouders naar huis gestuurd. Zij hebben de vernieling bekend.

Het minderjarige duo heeft een Halt-verwijzing gekregen en moet een alternatieve straf ondergaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Caspar Mulders (27-6-2014 om 15:33)
Aan bovenstaande posters: het is gebruikelijk dat de ouders van minderjarige daders de kosten voor schade voor hun rekening krijgen. Dat zal hier ongetwijfeld ook gebeurd zijn, maar aangezien de beide 'dames' minderjarig zijn hoort het niet bij *hun* straf, en daarom zal het ook niet in het artikel zijn opgenomen.
Pippa (27-6-2014 om 15:14)
Voor alle kosten op laten draaien te gek voor woorden!!
Michelle (27-6-2014 om 14:06)
Wat een snotapen! Een fikse straf en boete (alle schade betalen) zal ze misschien afleren dit soort ongein nog eens te doen!
Jan (27-6-2014 om 12:31)
Ik mis iets in de strafoplegging. Hoeveel is de schade, en het zou billijk zijn dat ze die moeten betalen.
zeeuw (27-6-2014 om 12:31)
voor alle maar ook alle kosten laten op draaien
Cookie-instellingen beheren