Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Inbreker krijgt klap met ijzeren buis

Toegevoegd: 30-06-2014, 12.50 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Zondagavond is een inbreker in een bedrijf aan de Stationsweg in Terneuzen na een inbraakalarm door de eigenaar gesnapt. Toen hij wilde vluchten, kreeg hij een klap met een ijzeren buis.

Rond 19.20 uur kreeg een particuliere alarmcentrale een inbraakalarm van het bedrijf. De eigenaar werd gewaarschuwd en ging onmiddellijk met zijn zoon naar de Stationsweg. In het bedrijf troffen ze een inbreker aan met het breekijzer nog in zijn handen. Ze riepen naar hem dat hij het breekijzer moest laten vallen. Dat deed hij niet en zette het op een lopen. Tijdens de vlucht gaf de zoon de inbreker een klap op zijn hoofd.

Agenten hebben de 30-jarige inbreker uit Terneuzen aangehouden. Hij is voor behandeling van zijn verwondingen door een ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Hierna is hij naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg overgebracht en ingesloten.Naast de inbraak onderzoekt de politie ook de handelswijze van de zoon. Hij wordt hierover gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (2-7-2014 om 15:45)
@volvo U vind mijn reactie dom, maar dom is de zoon die met een ijzeren buis de inbreker op zijn hoofd heeft geslagen. Hem kan poging tot doodslag ten laste worden gelegd, niet heel slim van hem. De zoon moet zoch aan de wet houden, dit geld voor iedereen, inbrekers met ijzeren buizen op het hoofd slaan is niet je aan de wet houden, dat heet eigenrichting en zeker geen zelfverdediging. De zoon heeft zich gewoon laten gaan en het het risico genomen zelf vervolgd te worden wat ook zeker gaat gebeuren, en terecht.
volvo (2-7-2014 om 12:56)
arie sorry maar ik vind dit een zeer domme reactie.moest die zoon dan aan die inbreker vragen of hij aub braaf wilde wachten tot de politie er was .en denk jij dat die inbreker dat dan gedaan zou hebben.ik wil wel een weten hoe jij zou reageren wanneer het jou overkwam.als die zoon die inbreker helemaal lens had geslagen had ik dit ook niet goed gekeurd ,maar door deze tik heeft de politie hem wel aan kunnen houden.en ik kan jou wel vertellen dat wanneer dit bij mij zou gebeuren ik het ook zou doen .en de gevolgen zien we dan later wel.ik hoop dat die zoon na verhoor gewoon een vrij man is zonder bekeuring of wat dan ook .
arie (2-7-2014 om 10:02)
Wat een debiele reacties op dit bericht.. De inbreker zat fout, dat mag duidelijk zijn! Een burger heeft het recht om een ander aan te houden maar niet om hierbij geweld toe te passen. De rechter weet dit gelukkig ook en zodoende zal de zoon ook passend gestraft worden. Voor wie het er niet mee eens is, zoek op : eigenrichting
Hans (2-7-2014 om 09:25)
Moet niet gekker worden. De zoon wordt verhoord? Van mij hadden ze hem mogen mollen. Morgen breekt hij ergens anders in. Bedrijfsrisico heet dat. Bravo voor de zoon van de eigenaar. En dan moeten wij respect hebben voor politie? hou toch op. Het gaat ze alleen om de centen. Bekeuringen leveren veel meer op. Raar land Nederland. Misdadigers en criminelen mogen doen en laten en de burgers worden om de haverklap bekeurd. En dan willen de veredelde belastinginners respect. Respect moet je verdienen en dat laatste begrijpt de politie niet. Die zoon krijgt respect.
jan (1-7-2014 om 21:34)
Je betaald belasting, je werkt je kapot, je word geplukt in dit land, je hebt er ook veel voor terug, maar inbrekers mogen een tweede kans krijgen na cel, word je gepakt desnood bekoop je het met leven das de keus die maakt als je gaat jatten en het loopt uit de klauwen.
peter (1-7-2014 om 21:15)
heel erg goed gedaan door de zoon !!! zulke gasten kun je niet hard genoeg slaan . ze mogen hier in nederland wel in je prive snuffelen ,kapot maken en je spullen jatten en je mag er naar kijken ,maar je mag hier in dit land niets doen . gelukkig zijn er in elk geval nog mensen zoals deze !!! want de politie mag officieel ook niks tegen zo,n zielige inbreker doen ..
Cookie-instellingen beheren