Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbreker krijgt klap met ijzeren buis

Toegevoegd: 30-06-2014, 12.50 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Zondagavond is een inbreker in een bedrijf aan de Stationsweg in Terneuzen na een inbraakalarm door de eigenaar gesnapt. Toen hij wilde vluchten, kreeg hij een klap met een ijzeren buis.

Rond 19.20 uur kreeg een particuliere alarmcentrale een inbraakalarm van het bedrijf. De eigenaar werd gewaarschuwd en ging onmiddellijk met zijn zoon naar de Stationsweg. In het bedrijf troffen ze een inbreker aan met het breekijzer nog in zijn handen. Ze riepen naar hem dat hij het breekijzer moest laten vallen. Dat deed hij niet en zette het op een lopen. Tijdens de vlucht gaf de zoon de inbreker een klap op zijn hoofd.

Agenten hebben de 30-jarige inbreker uit Terneuzen aangehouden. Hij is voor behandeling van zijn verwondingen door een ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Hierna is hij naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg overgebracht en ingesloten.Naast de inbraak onderzoekt de politie ook de handelswijze van de zoon. Hij wordt hierover gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees (1-7-2014 om 14:45)
Ja , een slechte jeugd gehad - geen werk kunnen vinden en van de uitkering leven is ook niet geweldig - slechte relatie of gescheiden - alcohol en/of drugs is in het spel etc etc. Allemaal legale redenen voor de inbreker ter verzachting van een straf en bij wie wordt ingebroken is het 'puin ruimen' en proberen weer de dagelijkse draad op te pakken. Moeten wij als brave burgers deze samenleving als normaal beschouwen of kan die met goed politiek beleid alsnog veranderd worden?
Archaios (1-7-2014 om 14:25)
Ik zeg: Bravo voor de zoon van de eigenaar! Volgende keer beter mikken! Slecht idee van de politie om de uitstekende handelswijze van de zoon na te gaan. O ja, zou de inbreker nog slachtofferhulp aangeboden zijn omdat hij geslagen is door die bruut van een zoon?
Bezoeker (1-7-2014 om 14:04)
Goede actie van de zoon,heeft een pluim verdiend. Opkomen voor je eigen spullen is een noodzaak tegenwoordig want van de politie moet je niks verwachten.
han (1-7-2014 om 13:21)
ja goede actie van de zoon zou ook het zelfde doen ,zeker weten ,ja pluim voor de zoon ,ze moeten met de poten van je spullen afblijven,en niet de zoon straffen ,maar degene die het gedaan heeft,was het maar net als in amerika bij mijn familie.\,daar zijn ze tenminste wel streng
britt (1-7-2014 om 13:15)
Rechtsgang in Nederland is toch echt verkeerd om... je blijft gewoon met je vingers van andermans spullen af, anders verdien je gewoon een tik! Niks onderzoek naar de handelswijze van de zoon... daardoor denken zoveel anderen ermee weg te kunnen komen. Wanneer word justitie nu eens wakker?
Alex (1-7-2014 om 11:56)
Goeie actie! 1 tip: Koop een flinke staaf-lantaarn (maglite) zodat je de volgende keer tegen de politie kan zeggen dat de inbreker tegen de lamp is gelopen...!!!
Cookie-instellingen beheren