Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Digitale flitspaal in Vlissingen

Toegevoegd: 01-07-2014, 21.07 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Aan de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen wordt de komende week een analoge flitspaal vervangen door een digitale paal. De paal staat ter hoogte van hectometerpaal 3.6.

Het Openbaar Ministerie vervangt de komende jaren landelijk een groot deel van de analoge flitspalen door digitale palen. Groot voordeel van digitale palen is dat deze 24 uur per dag aan staan en de verwerking van de boetes zeer weinig politiecapaciteit vergt. Daarbij valt de bon sneller op de deurmat, zodat de betrokkene zich eerder bewust wordt van de overtreding en het gedrag sneller kan aanpassen.

Alleen palen die een aantoonbare bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid worden vervangen. Op basis van de verkeers- en ongevallengegevens hebben het OM, de politie en de gemeente vastgesteld dat in Vlissingen op de genoemde locatie flitspalen worden vervangen worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
H.F.Bottse (2-7-2014 om 09:30)
Prima hoor, zou een goede optie zijn voor de Nieuwe Zuidbeekseweg. Misschien blijven de ongelukken die daar de laatste tijd hebben plaatsgevonden tot een minimum beperkt.
Henk (2-7-2014 om 09:15)
'Alleen palen die een aantoonbare bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid worden vervangen'. Even goed op je laten inwerken. Hiermee wordt indirect aangegeven dat al die andere palen dit kennelijk niet doen, maar alleen maar dienen om de staatskas te spekken ! Justitie in Nederland kan zich beter aansluiten bij de belastingdienst, dan is het voor iedereen duidelijk wat ze aan het doen zijn ....
TS (2-7-2014 om 08:53)
Volgens mij werken wij alleen maar voor die r*tten...sorry hoor. Wat er aan geld binnenkomt bij je zelf gaat t merendeel naar de belasting toe. Alles werkt maar van 1 kant....en niet van hun kant. Dr wordt gezorgd dat wij dan op welke manier ook meer gaan betalen aan wat het ook mag zijn. Ze zoeken altijd wel wat.
Piet (2-7-2014 om 08:52)
Ha, ha, wat een lachertje. "Alleen palen die een aantoonbare bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid worden vervangen" Er hebben daar volgens mij nog nooit ongelukken plaatsgevonden ivm het hard rijden. Helaas wel door langzame voertuigen. Het hoeft voor mij geen racebaan te zijn maar dit is gewoon weer een lekkere melkkoe.
Frank (2-7-2014 om 07:39)
Wat mij betreft worden er nog meer flitspalen geplaatst. En het liefst ook trajectcontrole over de hele A58 van Vlissingen naar Bergen op Zoom. Wat daar voor idioten af en toe langs gescheurd komen pfffff.....
Jaap (1-7-2014 om 23:35)
Zeg Jo, wellicht heb je alle bericht over zeer zware verkeersongevallen gemist...maar te hard rijden is zeker een belangrijke oorzaak en kan verschil maken tussen leven en dood. 'Hippiedenken' verandert daar helemaal niks aan.
Cookie-instellingen beheren