Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Politie zoekt vinder sporttas Terneuzen

Toegevoegd: 10-07-2014, 22.43 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Een 30-jarige vrouw heeft afgelopen vrijdag 4 juli op de Scheldeboulevard in Terneuzen een sporttas met nieuwe kinderkleding naast haar auto laten staan en is weggereden. De politie zoekt de eerlijke vinder.

Diezelfde dag wordt de sporttas gevonden door een man die zich vervolgens meldt op het bureau in Terneuzen. Omdat de registratie van verloren - en gevonden voorwerpen een taak is van de gemeente wordt de eerlijke vinder daar naar toe verwezen. Bij de gemeente heeft echter nog geen registratie plaatsgevonden en is de politie om die reden op zoek naar de eerlijke vinder.

Het gaat om een witte Norlander sporttas met kinderkleding. Herkent u zich in dit verhaal? Meld u zich dan via 0900-8844 en vraag naar het bureau Terneuzen. Hopelijk krijgt de gedupeerde vrouw haar spullen door deze oproep snel weer terug.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (11-7-2014 om 12:07)
En nu wel de 'moeite' doen om een oproep te doen, wat een muggezifterij. Logisch dat die man dacht loop maar naar de pomp.
Anita (11-7-2014 om 10:42)
Lekker handig dat je voor dat soort zaken naar de gemeente moet. Daar dien je voor alles een afspraak maken en verder zijn ze bijzonder slecht bereikbaar qua openingsuren. Het is een slechte zaak dat dit soort dienstverlening bij de politie overgeheveld is naar de gemeente Terneuzen.
nel (11-7-2014 om 10:38)
zowiezo geen taak van de gemeente om dit te regelen dit hoort bij de politie is toch vanzelf sprekend dat mensen zo handelen wordt je van het hoekje naar het kastje gestuurd omdat je eerlijk iets wil afgeven wat gevonden is...heel begrijpelijk sorry
Handen af van Zeeland (11-7-2014 om 09:58)
Stel je bent een Duitse of Franse toerist die op een camping in Bergen op Zoom staat. Je gaat gezellig een dagje naar Middelburg of Terneuzen. Pech.. camera wordt gestolen. Het is na stadhuisuren. Stadhuis is dicht en je gaat dezelfde avond weer terug naar je camping. Politie neemt je aangifte niet meer op. Kun je als toerist online aangifte doen van de diefstal (ivm verzekering), kun je naar het stadhuis in BoZ of moet het in de stad waar de diefstal plaats heeft gevonden? Totaal onlogisch dat je bij de gemeente aangifte moet doen van een misdaad en niet op een politiebureau dat ruimere openingsuren heeft. Is er nog een land waar dit zo geregeld is? Vreemd ook dat de online aangifte wel via de politie gaat.
eigenwijsje (11-7-2014 om 09:41)
Heel begrijpelijk van die persoon die de tas heeft gevonden een eerlijk mens die naar de politie gaat ( zo was dat ook altijd in het verleden) en dan weggestuurd worden ? Echt zo van nee dit is niet onze taak en we leven in hokjes dus wegwezen............... .
rob (11-7-2014 om 09:40)
Oplossing is vrij simpel, tas o.i.d. laten staan op het politiebureau. Er is niemand die U dwingt om de tas dan weer mee te nemen, gevolg is dat de baliemedewerker van de politie de tas toch veilig moet stellen. En uiteindelijk zal toch een medewerker van het bureau de tas af moeten geven bij gevonden voorwerpen. Mensen moeten zich eens wat minder op laten dringen, een beetje burgerlijke ongehoorzaamheid kan best. Komt nog bij dat dat hele bureau van Uw centen betaald word.
Cookie-instellingen beheren