Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt vinder sporttas Terneuzen

Toegevoegd: 10-07-2014, 22.43 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Een 30-jarige vrouw heeft afgelopen vrijdag 4 juli op de Scheldeboulevard in Terneuzen een sporttas met nieuwe kinderkleding naast haar auto laten staan en is weggereden. De politie zoekt de eerlijke vinder.

Diezelfde dag wordt de sporttas gevonden door een man die zich vervolgens meldt op het bureau in Terneuzen. Omdat de registratie van verloren - en gevonden voorwerpen een taak is van de gemeente wordt de eerlijke vinder daar naar toe verwezen. Bij de gemeente heeft echter nog geen registratie plaatsgevonden en is de politie om die reden op zoek naar de eerlijke vinder.

Het gaat om een witte Norlander sporttas met kinderkleding. Herkent u zich in dit verhaal? Meld u zich dan via 0900-8844 en vraag naar het bureau Terneuzen. Hopelijk krijgt de gedupeerde vrouw haar spullen door deze oproep snel weer terug.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre (10-7-2014 om 23:50)
Als ik afgewimpeld zou worden bij de politie zou ik die tas in de westerschelde dumpen! Belachelijk. Steeds meer taken bij de gemeente en nu gaat de politie pas zoeken!
Beetje onduidelijk? (10-7-2014 om 23:14)
Sorry Kan hier geen touw aan vastknopen, wat is nu het probleem?
Marjoke Klaver (10-7-2014 om 23:04)
Kijk en dat krijg je nou als men van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Waarom is het ook nodig geweest dat deze zaken aan de gemeentes werden over gedragen? mensen weten nu niet meer waar ze moeten zijn, het wordt allemaal zo ontzettend verwarrend !!! Kan me goed voorstellen dat die man hefet gedacht: Bekijk het maar !!
Cookie-instellingen beheren