Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie: 'Steekpartij poging doodslag'

Toegevoegd: 31-07-2014, 12.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De verdachte van de steekpartij woensdagavond in Middelburg zal poging tot doodslag ten laste worden gelegd. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Het steekincident vond rond 18.25 uur plaats bij de kruising van het Karel Doormanplein met de Langevieleweg. Volgens de politie ging daar een ruzie aan vooraf. "De 50-jarige verdachte en het 34-jarige slachtoffer kregen rond 18.15 uur op de Langevielebinnenbrug ruzie waarbij rake klappen werden uitgedeeld."

De situatie liep uit de hand en er werd gestoken. "De vechtersbazen gingen vervolgens uit elkaar. Het slachtoffer zat op het grasveld bij de bushalte aan het Karel Doormanplein. De verdachte belde zelf de politie. Hij is op de Langevieleweg aangehouden." De verdachte is in verzekering gesteld in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. "Hem wordt poging doodslag ten laste gelegd", aldus een woordvoerder.

De politie meldde gisteren al dat de verdachte en het slachtoffer bekenden van elkaar zijn.

Zie ook:
- Gewonde M'burg werd in buik gestoken (30-07-2014)
Steekpartij Middelburg, verdachte opgepakt (30-07-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
astaman (31-7-2014 om 16:39)
duhhhh, lijkt mij als je gestoken bent dat je dan (een) slachtoffer bent! Als dan de (klaarblijkelijk) dader zelf belt dan zal dat wel de dader zijn! Wat moet je trouwens met een mes op zak!! Zelfverdediging?? Verachtelijke gedachtegang. Maar ja, dat schijnt tegenwoordig normaal te zijn en wordt dan, hoe onbegrijpelijk ook, nog door relatief veel mensen goedgepraat. Alle goedbedoelde stille tochten ten spijt leert men nog steeds niet.
loser (31-7-2014 om 15:40)
Wat n 50 jarige kneus zeg
Bezorgd (31-7-2014 om 15:31)
Zo iets doe je dan toch met voorbedachte rade?? Ik loop niet met een mes of ander voorwerp waarmee ik kan steken op zak......zieke wereld!
Quinten Precrime (31-7-2014 om 14:16)
Ik vraag me af, hoe kan justitie nu weten wie de dader en wie het slachtoffer is ? Wie weet was het zelfverdediging en begon de ander met geweld ? Punt is dat dat in de rechtbank nog bepaald moet worden, maar hoe kan dat nou als de rollen van dader en slachtoffer al verdeeld zijn ? Op aangeven van wie eigenlijk ?
Cookie-instellingen beheren