Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Jongen op gestolen scooter gepakt

Toegevoegd: 07-08-2014, 13.51 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een 14-jarige jongen uit Middelburg is woensdag aangehouden omdat hij op een gestolen scooter reed.

Rond 22.10 uur zagen agenten een bromfiets met hoge snelheid over de Nassaulaan in Middelburg rijden in de richting van de Sportlaan. Op de Noordpoortstraat probeerde de jonge bestuurder een controle door de politie te omzeilen. Hij botste echter met de scooter tegen een lantaarnpaal en ging er te voet vandoor in de richting van de Herengracht.

Na een korte achtervolging kon hij worden ingerekend. De bromfiets bleek eerder op de dag te zijn gestolen aan de Mesdaglaan in Vlissingen. De eigenaar is in kennis gesteld en doet aangifte.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
gerda (7-8-2014 om 16:14)
Ze worden steeds jonger om criminele activiteiten te doen. Wat een snotneus.Daar komt niks goeds uit later als ze ouder zijn.
WalterG (7-8-2014 om 14:58)
Ik kan het niet helpen, maar een ouderwets hollands pak slaag lijkt me wel passend...... "Dat mag niet, hoor!", zal niet werken.
Cookie-instellingen beheren