Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde (92) bestolen via babbeltruc

Toegevoegd: 28-09-2014, 11.40 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Zaterdagavond is een 92-jarige inwoonster van Goes bestolen in haar aanleunwoning, horende bij een verzorgingstehuis aan de Nassaulaan. Er was sprake van een babbeltruc.

Rond 19.50 uur werd er bij het slachtoffer aangebeld. Omdat zij dacht dat de dokter of zijn assistent aan de deur stond deed de vrouw open. Voor haar deur stond een jonge vrouw, die zich voordeed als haar verzorgster. De bejaarde vrouw vertrouwde het echter niet en belde haar zoon.

Daarna liep zij terug naar de kamer waar de onbekende vrouw was. Die was inmiddels verdwenen, evenals een aanzienlijk geldbedrag. Na de diefstal werd de politie gewaarschuwd en werd een Burgernet bericht verspreid onder 1265 deelnemers. Dat leidde echter niet tot een aanhouding.

Het signalement van de dader: blanke vrouw (30-35 jaar), circa 1,65 cm lang, een slank postuur, blauwe jeans en wit t-shirt en donker haar tot over haar oren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karel3 (28-9-2014 om 12:10)
Opknopen die lui!! Wat een rotstreek!
oostblokkers zuigen Holland leeg (28-9-2014 om 12:03)
sprak ze goed Nederlands? ik wil niet weten wie dit geflikt heeft zulke lust ik rauw
anoeska (28-9-2014 om 12:00)
Ik mag hopen dat ze alsnog de dader aanhouden, en hoop dan ook dat ze n gevangenisstraf krijgt en geen taakstraf, alles wat er met bejaarden gebeurt moet harder worden aangepakt, het zijn de kwetsbaarste mensen in de maatschappij. je bent voor mij lager dan laag als je deze mensen iets aandoet.
Cookie-instellingen beheren