Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugswinst moet in staatskas vloeien

Toegevoegd: 30-10-2014, 16.32 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Het geld, dat de 32-jarige W. van der H. uit Axel met zijn hennepkwekerij zou hebben verdiend, moet in de staatskas worden gestort. De officier van justitie in Middelburg heeft donderdag de rechtbank verzocht de Axelaar voor 128.550 euro te 'plukken'.

Iets meer dan twee jaar geleden werd er in de woning van de Axelaar een hennepkwekerij met bijna tweehonderd planten, 2745 gram afval en 124 xtc-pillen ontdekt. Hij werd daarvoor veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijftien maanden waarvan eenderde voorwaardelijk. Het vonnis was conform de eis. Destijds beweerde Van der H. dat alles voor eigen gebruik was geweest en hij een 'stevige stapper' was. Dus vandaar.

Hoeveel en of Van der H. uiteindelijk zal moeten betalen wordt pas volgend jaar door de rechtbank beslist.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MARLEEN (30-10-2014 om 18:14)
kom op nu zeg wie is hier nu de crimineel zoals gewoonlijk de overheid meer kunne we niet van u stelen die zijn helemaal gek joh en dan nog gaat die schuldsanering in maar dat nemen ze niet mee de overheid moet betaald worden criminelen da zijn allemaal
Cookie-instellingen beheren