Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Agent gewond bij arrestatie Terneuzenaar

Toegevoegd: 04-12-2014, 10.15 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Een 32-jarige inwoner van Terneuzen is woensdagavond aangehouden voor heling. Bij de aanhouding raakte een agent gewond.

Surveillerende agenten kwamen de man rond 22.30 uur tegen op de Iepenlaan. Hij had geen licht op zijn fiets en kreeg daarvoor een bekeuring. De politiemensen stelden een nader onderzoek in en vonden enkele flesjes parfum en in zijn fietstas een geprepareerde tas. Hij werd vervolgens gearresteerd op verdenking van diefstal en/of heling.

De verdachte werkte echter niet mee bij zijn aanhouding en probeerde rennend te vluchten. Na een korte achtervolging kon hij naar de grond worden gebracht. Geboeid is hij overgebracht naar een politiecel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
gerard (4-12-2014 om 23:14)
Sterkte en beterschap voor de agent. Dankbaar dat er mensen zijn die ons gebied veilig houden. Als burger met een goed geweten is er niks aan de hand!
En elke echte Terneuzenaar is het met eens. (4-12-2014 om 15:58)
dus tegenwoordig mag je ook geen parfum meer bij je hebben?? Tjonge jonge...!!!! de politie in Terneuzen heeft weer een dieptepunt bereikt!!!! in plaats van zich bezig te houden met onze veiligheid terwijl wij hier liggen te slapen houden ze zich bezig met hoe iemand zich kleed of verzorgd Het is net de modepolitie hier in Terneuzen!!! Ik kan het weten want wij maken het hier dagelijks mee iedereen in Terneuzen weet het en iedereen is het meer dan zat !! over hoe de gemeente omgaat met hun bewoners. Hier bij ons hebben ze andere wetten gemaakt: Wet van openbare etenschap, openbare plezierschap, openbare levenschap, Daarom zal ook ik net zoals de vele hier weg verhuizen van deze rotzooi hier. niemand wil hier wonen.
Terneuzense (4-12-2014 om 14:01)
Zolang er nog Erikje'' s rondlopen die er nog helemaal niets van snappen wat er gaande is zal men zo reageren als hij. Van mij mag de hele gemeente vol met camera's gehangen worden en mogen tassen gecontroleerd worden. Want als je niets te verbergen hebt kun je gewoon je tas laten zien. Dan komen toestanden als afgelopen weekend misschien ook wat minder voor. Maar ja je moet wel oog hebben voor veiligheid natuurlijk.
Wilma (4-12-2014 om 11:39)
Dit heeft niets met politiestaat te maken maar ze zullen wel en dat blijkt!! wel gegronde redenen hebben gehad om de fietstassen te doorzoeken, .
mikkie (4-12-2014 om 11:33)
Stel je eens niet zo aan Erik !! Als deze meneer gewoon zijn zaakjes op orde en dus verlichting op zijn fiets had gehad was hij niet eens bekeurd geweest in the first place daarbij komt nog dat deze man zich gezien "zijn" spulletjes misschien toch iets wat verdacht gedragen heeft?
-Erik- (4-12-2014 om 11:08)
Dus als je rijdt zonder licht mag men zomaar even je fietstassen doorzoeken? Privacy is ver te zoeken tegenwoordig. Politiestaat Nederland?
Cookie-instellingen beheren