Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 16 km

Man met inbrekerswerktuigen opgepakt

Toegevoegd: 23-12-2014, 10.11 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Een 36-jarige man is aan de Acaciastraat in Terneuzen aangehouden omdat hij zonder verlichting reed op zijn fiets. Bij controle bleek dat hij verschillende inbrekerswerktuigen bij zich had.

Agenten zagen de man afgelopen nacht rond 02.25 uur fietsen op de Erasmusstraat. De man voerde geen verlichting op zijn fiets en was geheel in donkere kleding gehuld. Hij had een grote tas bij zich. De dienders vertrouwden het niet en besloten hem te volgen. Daarbij zagen ze ook dat de man een paspoort liet vallen. Vervolgens lieten ze de verdachte stoppen.

In de tas die de man bij zich had zaten verschillende inbrekerswerktuigen zoals een breekijzer, kniptangen, handschoenen en een zaklamp. Daarop is de man direct aangehouden en de spullen zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoltan (24-12-2014 om 00:14)
Reuling je zit er helemaal naast alleen bij het doorzoeken van een woning van een verdachte moet er een bevel van justitie zijn.En wat wil je repareren met een breekijzer ? De man reed zonder licht, de politie had dus alle reden om deze man staande te houden. Gelukkig is er een inbraak voorkomen hoera hoera :-)
peter (23-12-2014 om 22:50)
om die tijd hoor je gewoon op je nest te liggen...
DG (23-12-2014 om 22:19)
@ dhr. Reuling In het bericht lees dat de man op de fiets was, en dat hij aanleiding gaf om te laten controleren, zonder licht, donker gekleed, etc, etc. Wat moet je zo 's nachts met zulke werktuigen over straat??
H.F.M.Reuling (23-12-2014 om 12:38)
Kunnen we nu helemaal geen gereedschap en lampen voor eventuele pechgevallen in onze auto hebben en moeten wij geheel afhankelijk worden van pech organisaties? Daarom voor je je auto laat doorzoeken, moet er redelijkerwijs een verdenking tegen je zijn met een doorzoekings bevel van de burgemeester! Het gaat steeds maar verder met het grenzen verleggen door de pollitie!
Cookie-instellingen beheren