Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw en honden achtergelaten na aanrijding

Toegevoegd: 06-01-2015, 09.11 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Maandagmiddag is op het Griffioenpad in Middelburg een voetgangster met haar hondje door een brommer aangereden. De bestuurder liet de vrouw gewond achter.

Rond 17.30 uur liep de 51-jarige vrouw uit Middelburg met twee honden bij het bruggetje in de omgeving van de school. Plotseling kwam er een onverlichte brommer aanrijden. Deze reed over één van de honden, welke ten val kwam. Toen de vrouw naar de hond liep, reed de bromfietser op de vrouw af. Hij reed tegen de vrouw aan, die op het asfalt van het fietspad viel. De bromfietser reed daarna weg richting de Laan der Verenigde Naties. De vrouw raakte gewond aan haar gezicht en liep kneuzingen op aan een arm en een been. Ze is voor behandeling naar de huisartsenpost in Vlissingen gegaan. Daarna deed ze aangifte bij de politie. De hond lijkt niet gewond en hoefde voorlopig niet naar een dierenarts.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval en de indentiteit van de bromfietser. Mensen die meer informatie hebben over het ongeval of de bestuurder van de (onverlichte) bromfiets kunnen contact opnemen via 0900-8844. Anoniem kan dit via 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
watergeus (6-1-2015 om 23:28)
Rijbewijs inleveren en nooit meer terug. minimaal 5 jaar tuchthuis o.i.d. en dan een betalingsverplichting voor alle gemaakte kosten incl. eventueel kosten prodeo advocaat en vooral geen uitkering geven
kees (6-1-2015 om 19:02)
het is te gek voor woorden hoop dat de bestuurder vinden hond vergeet dat niet
wim (6-1-2015 om 18:58)
Wat een grote smeerlap om zoiets aan te doen en dan nog een keer over het hondje rijden en of het nog niet genoeg zou zijn geweest en als gevolg de vrouw aan te rijden en dan zonder brommer verlichting wat is dat een minne klootzak
Goes (6-1-2015 om 17:55)
Wat een stuk schorem zeg, ongelofelijk. Sterkte mevrouw, + hondjes..
marcel (6-1-2015 om 16:52)
Dit valt niet goed te praten maar de mensen met een hond mogen zich weleens beter zichtbaar maken. ik rijdt hier regelmatig met de fiets maar van lichtgevende vestjes bij de eigenaar of knipperlampjes in de hond zijn halsband is zelden sprake. Gek dat als je hond zwart is en jezelf zwarte kleding draagt je bijna niet te zien bent.
wilempie (6-1-2015 om 16:29)
rijbewijs inleveren heeft geen zin dan lopen ze wel tegen je aan en is het nog jou schuld ook en ook niet kijken want dan is het weer,wat kijk je. en laat hem maar gaan op zun scooter beter dan dat zo een persoon in een auto stapt. zelfs kinderen kijken ze niet meer voor uit die kijken ze aan van wat speel jij buiten !!kijk uit ik kom er aan met 100 km ga naar binnen gamen kinderen want de hufters maken de dienst uit tegenwoordig.
Cookie-instellingen beheren