Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man slaat buschauffeur in Middelburg

Toegevoegd: 14-01-2015, 13.36 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Agenten hebben op de Spinhuisweg in Middelburg een 36-jarige Middelburger aangehouden. Hij zou een buschauffeur geslagen hebben.

De verdachte zat nog in de bus toen hij dinsdag rond 13.00 uur werd aangehouden. Hij zou een woordenwisseling gehad hebben met de buschauffeur en hem daarop hebben geslagen. De chauffeur zette daarop de bus aan de kant en waarschuwde de politie.

Het slachtoffer hield aan de mishandeling een snee in zijn gezicht, een blauw oog en een gezwollen neus over. De verdachte is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
hadassa (15-1-2015 om 09:44)
ja ik vind willem gelijk heeft bij het minste geringste worde deze mensen in elkaar gelagen beste willem we zouden er iets tegen kunnen doen maar wat ik weet t ook niet niet nou stekte voor de bus schfeur
lezer (15-1-2015 om 08:17)
Ja want het gedrag van buschauffeurs is namelijk altijd prima..... niemand weet wat zich heeft afgespeeld met dit eenzijdige nieuws ! en heeft wel weer een mening klaar
wim (15-1-2015 om 07:01)
Zulke mensen kunnen geen gebruik maken van openbaar vervoer hiervoor moet gewoon een zwarte lijst komen dat ze niet meer mee kunnen gezien der straf blad bij deze veel sterkte voor de buschauffeur.
Willem (14-1-2015 om 18:37)
Dit soort figuren zou je het liefst zo een ongelofelijk pak op hun sodemieter geven! Wat is dat toch om hulpverleners, brandweermensen, ambulance personeel, politieagenten, buschauffeurs en ga zo maar door, die bezig zijn met de uitvoering van hun taak/werk te belagen, c.q. te mishandelen. Het wordt steeds gekker, mensen verliezen hun moraal en bij het minste geringste is men op de tenen getrapt of voelt men zich aangesproken.
Peter Zirkzee (14-1-2015 om 16:47)
Veel sterkte hoop dat je toch weer met een goed gevoel kan rijden .Sterkte peter z slalling b h
t (14-1-2015 om 14:52)
Die gaat voortaan maar gewoon met de benenwagen.
Cookie-instellingen beheren