Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Dronken bestuurder belandt in weiland

Toegevoegd: 06-02-2015, 15.16 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOSTERLAND - Vrijdagmorgen even na elf uur is een dronken bestuurder met zijn voertuig in een weiland aan de Lage Rampertseweg in Oosterland terechtgekomen. Hij is daarbij niet gewond geraakt.

De 46-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland is voor een ademanalyse meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek dat hij bijna 5,5 maal boven het toegestane alcoholpercentage zat. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd.

Daarnaast is er een proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed. Hij moet zich op 10 april aanstaande voor de rechter verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
net geen beginnend bestuurder meer (6-2-2015 om 18:50)
@ kees de leeftijd zegt niks over wel of geen beginnend bestuurder aangezien hij ook nog maar net zijn rijbewijs kan hebben gehaald, daarbij hoe je het ook draait of keert, beginnend bestuurder of niet drank in het verkeer hoort niet. wat is dat tegenwoordig toch!
Goesenaar (6-2-2015 om 18:41)
Als je zoveel drinkt voor de middag moet je veroordeeld worden voor dood door schuld. Ook al is hier gelukkig geen voorbijganger bij betrokken, met zoveel alcohol hoor je niet te rijden.
Tom (6-2-2015 om 18:36)
De tweede zwaar bezopen bestuurder al deze week die een ongeluk krijgt. Nog zwaarder straffen deze lui! Nu loopt het ook weer goed af, maar je zal er maar fietsen... En ook dan straffen de rechters veel te licht, dat viel helaas weer te lezen vandaag in de krant.
Jan (6-2-2015 om 16:33)
Jammer dat hij er zo ongeschonden vanaf komt. Want ruim 5 keer de toegestane hoeveelheid op hebben en dan toch gaan rijden ben je gewoon een grote klootzak..
Kees (6-2-2015 om 15:22)
Er van uitgaande (gezien de leeftijd) is dit geen beginnend bestuurder. Als je dan om 11:00 uur 's ochtends als zo strontlazerus bent, dan is die gang naar de rechter één van je kleinere problemen.
Cookie-instellingen beheren