Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

'Britten gezocht vanwege ernstig delict'

Toegevoegd: 26-02-2015, 16.14 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De twee Britten die vanochtend na een wilde achtervolging werden aangehouden in Middelburg worden volgens de politie verdacht van een "ernstig geweldsdelict". Dat is zojuist bekend gemaakt.

De auto van de twee werd vanochtend met behulp van ANPR-apparatuur gesignaleerd in Goes. De politie zette daarop de achtervolging in maar de bestuurder ging er met hoge snelheid vandoor. De rit vervolgde over de A58, de Deltaweg, de Nieuwe Rijksweg, de Sloeweg Noord en wederom de A58. Tijdens deze achtervolging werden volgens de politie verschillende snelheidsovertredingen begaan. Tegelijkertijd werden stoptekens dus genegeerd.

De twee verdachten werden uiteindelijk rond 09.50 uur opgepakt op de Arnesteinkade ter hoogte van de Uijterschootweg op industrieterrein Arnestein in Middelburg. Ze werden op dat moment al achtervolgd door circa zes politievoertuigen. Twee inzittenden van het voertuig werden ter plekke opgepakt. Volgens de politie gaat het om Britten van 19 en 22 jaar oud. Ze zijn in politiewagens afgevoerd naar gevangenis Torentijd in Middelburg. 

Het voertuig is in beslaggenomen.

Zie ook:
- Engelse asfalteerders vermoedelijk gepakt (26-02-2015) 
Engelse asfalteerders nog actief (24-02-2015)
Engelsman probeert auto van de weg te drukken (28-01-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lezer (26-2-2015 om 16:40)
Prima werk van onze politie. Toch hebben die lui als het om de zelfde gaat van 28 jan. jl.een maand hier zomaar rond kunnen vertoeven en wie weet uitgespookt hebben? Wat ik vindt, als er een kenteken bekend is, direct in de publiciteit gooien,nou kan iedereen het keteken zien op zeelandnet toch.Zo zou de zaak toch eerder opgelost zijn? als iemand die auto had zien staan en de politie belt. Let wel dat is mijn mening hoor.
Cookie-instellingen beheren