Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser Vlissingen raakte zwaargewond

Toegevoegd: 27-02-2015, 12.16 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De fietser die gisteren ongelukkig ten val kwam in Vlissingen is ernstig gewond geraakt. Dat heeft de politie Zeeland-West-Brabant naar buiten gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur op de Badhuisstraat nabij de kruising met de Paul Krugerstraat. Ter plaatse kwam een fietser ongelukkig ten val. Volgens de politie is het slachtoffer een 68-jarige vrouw uit Vlissingen. Het slachtoffer liep ernstig hoofdletsel op. 

Een rapid responder en een ambulanceteam kwamen ter plekke om hulp te verlenen. De fietser is met onbekend letsel per ambulance afgevoerd. Volgens de politie is de vrouw naar Rotterdam vervoerd. De politie onderzoekt nog waardoor de vrouw precies ten val is gekomen.

Zie ook:
- Gewonde bij ongeluk in Vlissingen (26-02-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin Walraven (27-2-2015 om 13:24)
In dit geval was er sprake van een ernstig hoofdletsel. Dus geen seconde te verliezen.
Julia (27-2-2015 om 13:12)
Betaler, wat jammer nou weer om zo'n bericht te plaatsen. Reageer je ook zo als het om je naaste fam gaat. Ik wens deze mevrouw heel veel sterkte en beterschap.
betaler (27-2-2015 om 12:31)
te pas en te onpas voor de meest gekke dingen een traumaheli bestellen en annuleren. en als het dan echt ernstig is hoor, zie of lees je niet dat hij is besteld
Cookie-instellingen beheren