Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 21 km

Politie ontmantelt wietkwekerijen

Toegevoegd: 11-03-2015, 08.22 uur
Ook in Oud-Vossemeer werd een hennepkwekerij aangetroffen. Ook in Oud-Vossemeer werd een hennepkwekerij aangetroffen. Ook in Oud-Vossemeer werd een hennepkwekerij aangetroffen.
Ook in Oud-Vossemeer werd een hennepkwekerij aangetroffen.
© Foto: Rien Burgers
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft dinsdag in Middelburg en Oud-Vossemeer wietkwekerijen ontmanteld. Maandag werd in Rilland ook al een plantage ontdekt.

In een woning aan het Parelplein in de Middelburgse wijk Dauwendaele werd een kweektent aangetroffen. Daarin stonden 36 wietplanten. Een gespecialiseerd bedrijf is ingeschakeld om de kwekerij op te ruimen.

In een woning aan de Veerstraat in Oud-Vossemeer werden fors meer planten aangetroffen: 1.048 om precies te zijn. Volgens de politie was er sprake van een voorgaande oogst. Ook de kwekerij in Oud-Vossemeer is door een gespecialiseerd bedrijf ontmanteld.

De ruimingen maakten deel uit van een ruimingsdag van de politie Zeeland-West-Brabant. In totaal werden 5.175 wietplanten vernietigd. Er werden 11 verdachten opgepakt waarvan er 5 in verzekering werden gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Col. Bogey (11-3-2015 om 15:30)
@Marleen: Met plezier weer je kansloze commentaar gelezen. Wederom ben je de eerste om te reageren op een bericht over de Zeeuwse politie. Hetzelfde komt bij jou altijd weer terug... de boetes en de staatskas. Waarschijnlijk krijg je veel boetes om dat je je nergens iets van aantrekt in de samenleving. Dus verdiend. En ik zou me niet te veel ergeren aan het spekken van de staatskas door de politie want uit diezelfde staatskas wordt waarschijnlijk elke maand jouw "salaris" betaald. Als je nou niet eens een keer wat zinnigs kunt zeggen (al dan niet in goed Nederlands) kruip dan svp weer terug onder de steen waar je vandaan komt en blijf daar.
Frits (11-3-2015 om 14:35)
@Marleen. Probleem met politie? Probleem met taal? Je zou iets kunnen gaan doen in plaats van elke dag afgeven. Wederom een prima aktie van de politie. Doorgaan zo!
Anneke (11-3-2015 om 14:21)
Ha, een nieuwe manier om geld te verdienen ontdekt: ga in dienst bij een wiet ontmantelingsbedrijf - goud geld, want ze hebben bergen met werk!
Herrie (11-3-2015 om 12:40)
Wat een dom gelul marleen. En dit brengt echt niet op hoor, zo'n actie kost het veelvoud (van ons belastingbetalers) dan het voor de staatskas opbrengt. Die mensen die zich misdragen zijn de pest voor de samenleving (de eerlijke burger en belastingbetaler) Schuim dus, en terecht oprollen en veroordelen!
Heidi (11-3-2015 om 12:39)
Wat een vreemde reactie Marleen, wiet kweken is gewoon verboden en dus strafbaar de politie doet gewoon goed werk.
marleen (11-3-2015 om 11:29)
he ik wist niet dat die ook wat anders konden dan boete uitdelen maar dit breng ook op voor de staats kas he politie een baan zonder ambitie
Cookie-instellingen beheren