Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wietkwekerijen ontdekt tijdens hennepactie

Toegevoegd: 08-04-2015, 20.13 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tijdens een hennepactie van de politie Zeeland-West-Brabant zijn op twee locaties in Zeeland hennepkwekerijen aangetroffen.

In Koewacht is aan de Hazelarenstraat een kwekerij met 165 planten geruimd. Daarnaast zijn er ook twee motoren in beslag genomen.

In Ovezande werd een net geruimde kwekerij ontdekt aan de Hoofdstraat. De stroom werd op beide locaties illegaal afgetapt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
linda adam (9-4-2015 om 13:42)
@oudere daar helpt het ook voor en voor kanker enzo adhd reuma noem maar op
oudere (9-4-2015 om 13:14)
Precies Linda, ik gebruik het ook als medicijn tegen mijn hoge bloeddruk en slapeloosheid.
wim (9-4-2015 om 07:20)
Keurig werk weer twee kwekerijen minder het opruimen verloopt prima zoals nu gebeurt de laatste weken waardoor het aftappen van stroom ook word ontdekt
linda adam (9-4-2015 om 00:03)
politie maakt meer kapot dan je lief is ik steek er nog een op beter dan pillen van de farma. Genoeg geslikt nu niks meer joint red mijn leven. En wist je pure wet in vaporizer zuivert de longen ook nog dutsen
zeeuwsvlaming (8-4-2015 om 21:11)
wanneer gaat de overheid/politie zich nu eens bezig houden met de echte criminaliteit? kwekerijtjes oprollen, en flitskasten neerzetten, hoort daar mijnsinziens niet toe !
Cookie-instellingen beheren