Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 43 km

Fietser aangereden bij rotonde Goes

Toegevoegd: 23-04-2015, 15.44 uur
Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd.
Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een rotonde op de Anthony Fokkerstraat in Goes is donderdagmiddag een fietser gewond geraakt bij een verkeersongeval.

Het slachtoffer werd rond 14.30 uur aangereden door een personenauto. Dat gebeurde vermoedelijk als gevolg van een voorrangsfout van de automobilist(e). Het slachtoffer, dat last had van een knie, werd ter plekke behandeld door een ambulanceteam.

De politie heeft de fiets van het slachtoffer veiliggesteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inderdaad alweer (23-4-2015 om 21:34)
@ Alweer. Ben het helemaal met jou eens!!! Is hier de meest verstandige reactie.
Leon (23-4-2015 om 18:23)
Het is gewoon een k*t rotonde en dat zal het altijd blijven. Als je daar niet bekent bent verwacht je geen fietsers van 2 kanten. Ze hadden inderdaad beter een fietstunnel kunnen aanleggen.
Goesenaar (23-4-2015 om 17:17)
Als automobilist heb je je maar 'gewoon' aan te passen aan de situatie. Er zijn duidelijk lichtjes geplaatst op het asfalt, er staan opvallende hekjes en haaientanden. Ik denk dat er genoeg gedaan is om deze rotonde zo veilig te maken als mogelijk. Dat er dan auto's blijkbaar lak hebben (al dan niet per ongeluk) aan al het bovenstaande en geen voorrang verlenen waardoor er aanrijdingen ontstaan lijkt me dat dit een fout is van de automobilist.
jan (23-4-2015 om 17:05)
Kees dat is nogal kort door de bocht het is een akelige rontonde , maar om nu gelijk zijn rijbewijs in tevorderen, rijd u ook auto? En maakt u geen foutjes?
automobiliste (23-4-2015 om 17:02)
Dit is een erg drukke, en daarmee een van de vervelendste rotondes van Goes. Er zijn waarschuwingslichten die gaan knipperen als er een fietser aankomt maar toch blijft hij gevaarlijk. Rijdt via deze rotonde heel vaak de snelweg op. Ben de laatste tijd vaak getuigen geweest van (bijna) aanrijdingen tussen fietsers en auto's. Voor alle automobilisten, maar in het bijzonder voor vrachtwagenchauffeurs, is dit een onoverzichtelijke rotonde.
Kees (23-4-2015 om 16:04)
Automobilist mag wat mij betreft meteen zijn rijbewijs inleveren. Op het moment dat je aan komt rijden, zie je een fietspad liggen. En als je dan bij het verlaten van de rotonde niet goed zicht heb, stop je totdat je dat wel hebt.
Cookie-instellingen beheren