Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto gestolen na inbraak in woning

Toegevoegd: 05-05-2015, 13.26 uur
De gestolen zwarte Audi A4. De gestolen zwarte Audi A4.
De gestolen zwarte Audi A4.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De bewoners van een huis aan de Wilhelmina Druckerlaan in Vlissingen missen na een inbraak hun auto. De inbreker nam tijdens een inbraak de autosleutel mee en ging er vandoor met de zwarte Audi A4.

De inbraak vond vannacht plaats tussen 00.30 uur en 07.00 uur. De dader kwam het huis binnen, nadat hij een ruit bij de achterdeur had vernield. De inbreker ging er vandoor met onder andere de autosleutels, twee smartphones, twee tablets, geld en een fototoestel. Hierna nam hij met behulp van de contactsleutel ook de personenauto mee, die voor het huis geparkeerd stond.

Er volgt nog een forensisch sporenonderzoek en een buurtonderzoek. De auto, een zwarte Audi A4 met het kenteken 32-JBN-3, staat inmiddels internationaal als gestolen voertuig gesignaleerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (7-5-2015 om 09:13)
Je moet toch verdomd vast slapen als je niet hoort dat er een ruit wordt vernield! Ik heb een A6 Avant maar de sleutel ligt op mn nachtkastje. Daar mogen ze boven om komen.
wim (5-5-2015 om 19:08)
Je moet maar durven om op die manier in te breken en mee te nemen wat je tegen komt en ten slotte zo ook de auto maar ik vermoed dat hij daar niet ver mee komt gezien dat internationaal de auto gestolen is,hoe is het mogelijk dat de bewoners niets gehoord hebben tijdens die inbraak.
Cookie-instellingen beheren